باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت آش اسفناج دعوت کرد.
برای تهیه این آش خوش طعم احتیاج داریم به:
اسفناج ۵۰۰ گرم، لوبیا چیتی ۱/۲پیمانه، برنج و بلغور گندم ۱/۳پیمانه، عدس ۱پیمانه، ماش ۱/۲پیمانه، پیاز درشت ۲عدد، سیر ۳ حبه، کشک ۱ قاشق غذا خوری، آویشن ۱ قاشق چای خوری، زردچوبه ۱و ۱/۲قاشق چای خوری، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت آش اسفناج را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/