سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واحدهای پرورش شترمرغ در جوین افزایش یافت

مدیر جهاد کشاورزی جوین از افزایش واحدهای پرورش شترمرغ در این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان  مشهد - علی اکبر قارزی گفت: هم اینک ۱۰ واحد پرورش شتر مرغ با ظرفیت بیش از هزار قطعه و تولید سالانه ۳۱ تن گوشت در این شهرستان فعال است که این تعداد در سال گذشته هشت واحد بود.

او گفت: پرورش شترمرغ به عنوان صنعتی نوپا با ارزش افزوده بالا در شهرستان جوین نقش مهمی در افزایش اشتغال زایی دارد.

تولید و پرورش شتر مرغ در روستا‌های شهرستان جوین حرفه نوپایی است که ترویج آن به منظور اقتصاد مقاومتی منجر به افزایش درآمدزایی و اشتغال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: شترمرغ معمولا در سن هفت تا هشت ماهگی با وزن متوسط ۹۰ تا ۱۱۰ کیلو به مرحله کشتار می‌رسد.

انتهای پیام//م.ج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.