باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان - دیبا هاشمی گفت: حوزه پژوهش چند رسالت مختلف دارد، علاوه بر اجرای پروژههای پژوهشی، برای حمایت از پایاننامههای دانشجویی هرساله نیازسنجی در حوزههای مختلف انجام شده که با ثبت پایاننامهها در سامانه (http://c۲m.isfahan.ir/research/index) به صورت الکترونیک آغاز و عناوین پایاننامهها دریافت میشود تا پس از پالایش اولیه در مراحل بعدی قرار گیرد.
او گفت: پایاننامهها با تأیید حوزه بهرهبردار و دریافت امتیاز لازم، مورد حمایت قرار میگیرد؛ حمایت مادی پرداخت مبلغی به صاحب پایاننامه است که امیدواریم با حمایتهای شهردار افزایش یابد و حمایت معنوی نیز انعقاد تفاهمنامه با دانشجو است.
هر ساله بیش از ۱۰ مورد حمایت از پایاننامههای دانشجویی در دستور کار قرار میگیردکه با توجه به اینکه پایاننامهها، دانشجویی بوده و نباید انتظار زیادی از آن داشته باشیم، در بسیاری از بخشها همچون طرحی مبنی بر سنجش آلودگی هوا در ایستگاههای مترو مربوط به حوزه قطار شهری، کاربرد دارد.
هاشمی میگوید دو و نیم میلیون تومان به پایاننامههای کارشناسی ارشد و پنج میلیون تومان نیز به پایاننامههای دکترا برای حمایت تعلق میگیرد.
امسال ۳۴ پروژه پژوهشی در حال اجرا و ۲۶ پروژه پژوهشی فعال و ۱۰ پروژه در حال فراخوان است.
منبع:ایمنا
انتهای پیام/م