سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آزادسازی حریم قانونی دریا به کجا رسید؟

دلایل ساحل خواری و میزان آزادسازی حریم قانونی دریا در برنامه گفتگوی ویژه خبری بررسی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - افلاطونی معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به سوالات زیر پاسخ داد:

مفهوم آزادسازی حریم قانونی دریا چیست؟

افلاطونی: برای ساحل هیچ محدودیتی گذاشته نشده است. در حوزه ساری تا پایان سال ۱۴۰۰ مالکیت به نام دولت صادر خواهد شد اولین گام در حفاظت این است که سند مالکیت به نام دولت باشد این اتفاق سال‌ها نیفتاده بود.

کدام قانون برای مدیریت سواحل جاری است؟

افلاطونی: قانون اراضی مصوب سال ۵۴ است البته پس از آن قوانین دیگری در ارتباط با سواحل و دریا‌ها تصویب شده است. به لحاظ قانون اراضی سال ۵۴ وزارت جهاد کشاورزی متولی است، اما دستگاه‌های دیگری همچون وزارت نیرو هم مسئول هستند.

اگر اشخاصی قبل از سال ۴۲ سند مالکیت گرفتند دولت آن را خریداری می‌کند، دسترسی مردم به دریا باید باز شود. مطابق ماده ۱۰ قانون باید راه‌های دسترسی به دریا باز شود لازم است املاک و اراضی اشخاص را تملک کنیم.

برای آزادسازی حریم دریا چه اقداماتی انجام داده اید؟

هر شخصی و هر دستگاهی که با اجرای قانون مواجه شود که ممکن است با منافعش تضاد داشته باشد قطعاً مقاومت‌های خواهد کرد، اما واقعیت این است دستگاه ما به عنوان متولی موضوع کار را به خوبی انجام داده است.

حدود ۹۰ درصد اراضی حریم ۶۰ متر آزاد شده و تصرفی در آن وجود ندارد. برای ما فرقی نکرده است که کدام شخص با چه اقتداری وجود دارد. ما تشکیل پرونده دادیم و رفع تصرف صورت گرفته است. در آزادسازی حریم و سواحل دریا‌ها همه دستگاه‌ها دخیل هستند.

غیر از تاسیسات ضروری دولتی که دارای مصوبه هیئت وزیران بودند، مسائله را بررسی کرده ایم و رای را اجرا کرده‌ایم و رفع تصرف صورت گرفته است، ما با کسی در اجرای قانون تعارف نداریم.

در حوزه ساری از ۲۰۸ کیلومتر ۲۴۰ کیلومتر آزاد سازی شده است. در ارتباط با کاداستر اراضی مالکیت به نام دولت از ۸۲۲ هکتار حوزه نوشهر ۸۲۰ هکتار سند به نام دولت گرفته ایم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
باران
۲۳:۱۰ ۰۶ بهمن ۱۴۰۰
واقعا عجیب هس همه ارگان های دولتی دم از قانون مداری حرف میزنن!!!! ولی همه شون از همدیگه تو ساحل خواری پیشی گرفتند !!

مثلا مشاوره حقوقی ارتش اعلام میکند که به شرطی دست به آزاد سازی ساحل تحت ارتش و می زنند که دولت خسارت بپردازد ؟؟؟!!!

برای چه خسارت بپردازد

اگه شما قانونمدار هستید چرا از اول به خودتون جرات دادین که ساحل دریا متعلق به مردم و ساختمان سازی کنید حتی به نفع مردم !!!! مردم ساحل بدون ساختمان برای قدم زدن میخوان نه ساختمان آموزشی و تفریحی
حامد
۰۹:۴۵ ۲۶ دی ۱۴۰۰
شما به عنوان یه انسان سالم و بالغ، پاشو به ماشین سوار شو تو خط ساحلی مازندران برو.
کلا یه روز وقتت رو میگیره.
فقط ببین کجاها میتونی نزدیک ساحل بشی، یا اصلا بتونی ببینی.
یه درصد ساده هم آخرش بده.
ناشناس
۰۶:۲۲ ۲۶ دی ۱۴۰۰
صد رحمت به شمال جنوب که از دیلم تا چابهار سه هزار کیلومتر ساحل رو جز تو چند تا روزنه کوچیک رو مسافرا بستن و جای خلوت گیر نمیاد