سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زاوه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

خودروسازان برای تامین مالی، پیش فروش یکساله برگزار می‌کنند

کارشناس صنعت خودرو گفت: خودروسازان با اجرای طرح پیش فروش، تامین مالی کرده و تعهدات قبلی خود را ایفا می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان -  به گفته فربد زاوه؛ طرح پیش فروش یک ساله خودرو توجیهی ندارد و نمی دانیم مبنای تعیین تعداد و مدت زمان برای ارائه مجوز پیش فروش های یکساله چیست؟

او گفت: چرا که اگر با همان مبلغی که از متقاضیان خودرو دریافت کرده اند، همین حالا هم بخواهند قطعه خریداری کنند نهایت خودرو‌ها ظرف مدت ۴ ماه آماده برای تحویل مشتری می‌شود.

خودروسازان دو سالی می شود که طرح‌های پیش فروش را اجرا می‌کنند و همین رویه باعث شده نتوانند تعهدات معوق را تحویل دهند. ۱۷۸ هزار خودرو کف پارکینگ خودروسازان مانده و می‌گویند این حجم از دپو به دلیل نبود قطعه تحویل داده نمی‌شود.

برخی از کارشناسان خودرو می‌گویند اگر خودروسازان می‌دانند قطعات ندارند، چرا اقدام به پیش فروش خودرو کرده و مبالغی را دریافت می‌کنند. ابتدا باید از تامین قطعات آن‌ها مطمئن بود سپس اقدام به ساخت خودرو کرد.

خداییان، سخنگوی قوه قضاییه گفته بود قرار بود خودرو‌های دپو شده تا پایان آبان به بازار وارد شوند که چنین نشد. مدعی هستیم این همه خودرویی که در توقف گاه‌ها وجود دارد موجب التهاب در بازار می‌شود و حبس سرمایه را در آنجا داریم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۰۷ ۰۳ بهمن ۱۴۰۰
خودرو سازها و مافیای خودرو خاک قبرستان هم سیرشون نمیکند الهی زیر خاک برن تا ملتی آسوده بشن