باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - مجید فیاضی گفت: کشت پیاز در ایرانشهر از نیمه آذرماه شروع شده و تا نیمه دیماه ادامه دارد.
او می گوید: کار برداشت این محصول اوایل اسفند ماه آغاز و پیش بینی میشود از این سطح زیر کشت، بیش از ١۶ هزار تن پیاز برداشت شود.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر از هر هکتار زمین، به طور متوسط ۵٠ تن پیاز برداشت میشود.
فیاضی پیاز قابل کشت در این شهرستان را از ارقام تگزاس و پریماورا بیان کرد.
او گفت: عملیات خزانه داری کشت بذر پیاز اواخر مرداد ماه آغاز میشود و در آخر آذر و اوایل دیماه نشاء به دست آمده به زمین کشاورزی منتقل میشود.
او می گوید: کشت این ارقام از پیاز در شرایط آب و هوایی این منطقه علاوه بر کیفیت بالا به آفت کشهای کمتری هم نیاز دارد.
مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: پیاز این شهرستان علاوه بر استان در بازار استانهای تهران، اصفهان، فارس، خراسان رضوی و جنوبی به فروش میرسد.
به گفته فیاضی نزدیک به ۴۵۰ نفر به صورت مستقیم در زمان کاشت، داشت و برداشت این محصول مشغول به کار میشوند.
انتهای پیام/ع