سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سه نمایشگاه را در سمنان افتتاح کرد

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سه نمایشگاه دائمی سفال، نقاشی، خوشنویسی و صیانت از کودکان را در استان سمنان افتتاح کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان - مهدی علی‌اکبرزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سفر یک روزه به سمنان با حضور در اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این استان، سه نمایشگاه دائمی سفال، نقاشی، خوشنویسی و صیانت از کودکان را افتتاح کرد.

نمایشگاه‌های دائمی آثار نقاشی و خوشنویسی اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان از جمله نمایشگاه‌هایی است که از امروز برای بازدید عموم گشایش یافت.

مکان برقراری این نمایشگاه در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان واقع است. تعداد آثاری که در این نمایشگاه در معرض بازدید علاقه‌مندان قرار گرفته ۱۰۰ اثر است. از این تعداد، ۸۰ اثر اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان و ۲۰ اثر دیگر نیز متعلق به مربیان این نهاد است.

رونمایی از تمثیل چهره ماندگار و پدر سفال سمنان

نمایشگاه آثار قدرت الله ادیب چهره ماندگار و پدر سفال و سفالگری استان سمنان از دیگر برنامه‌های علی‌اکبرزاد در سفر یک روزه به این استان بود.

در این نمایشگاه ۴۰ اثر از آثار این هنرمند در معرض دید علاقه‌مندان به هنر سفال قرار گرفت.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پس از افتتاح و بازدید از این نمایشگاه که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان استان سمنان واقع است، تمثیل قدرت ادیب را نیز رونمایی کرد.

استاد قدرت‌الله ادیب، استاد سفال‌گری، چرخ‌کاری و مجسمه‌سازی، سال ۱۳۱۶ در آرادان استان سمنان در خانواده‌ای مذهبی و هنرمند به دنیا آمد. پدرش استاد حسن از هنرمندان برجسته سفال بود. ادیب در سن هشت‌سالگی، پدرش را از دست داد و بعد از آن، نزد عموی خود استاد محمد به یادگیری این هنر مشغول شد. کم‌کم مورد مهر و توجه خاص عمو قرار گرفت و این امر موجب شکوفایی استعداد و خلاقیت او شد و ضمن فراگیری تکنیک‌های مختلف چرخ‌کاری با لعاب‌کاری سنتی نیز آشنایی کافی پیدا کرد.

ادیب، پس از پایان دوره سربازی به‌اتفاق خانواده در سمنان، یک کارگاه خصوصی تولید سفال و سرامیک سنتی دایر کرد. در سال ۱۳۵۳ به استخدام سازمان صنایع دستی ایران درآمد و به‌عنوان استادکار کارگاه سمنان به فعالیت در آن سازمان ادامه داد و در جایگاه مربی نیز شاگردان فراوانی را از دوران کودکی با هنر سفال و سفالگری آشنا کرد.

این چهره ماندگار سفال و سفالگری استان سمنان دو بار به‌عنوان هنرمند نمونه ملی شناخته و موفق به دریافت لوح و جایزه شد و مورد تجلیل قرار گرفت.

انتهای پیام /  ن 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.