سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نشستن بیش از حد عاملی مهم در ابتلا به سرطان

شکست دادن سرطان کار بزرگی است؛ اما نحوه زندگی بازماندگان پس از آن نیز بر طول عمر آن‌ها تاثیر می‌گذارد.

باشگاه خبرنگاران جوان - نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد کسانی که بیش از حد می‌نشینند و فعالیت بدنی ندارند، نسبت به سایر افراد، در معرض خطر مرگ زودهنگام با سرطان یا هر علت دیگری هستند.

داده‌های مربوط به بازماندگان سرطان که در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۴ شرکت کردند، نشان داد که بازماندگان بی تحرک که بیش از هشت ساعت در روز نشسته بودند، در معرض بالاترین خطر مرگ قرار داشتند.

لین یانگ، سرپرست تیم تحقیق از مرکز درمان سرطان آلبرتا در کانادا، گفت: بازماندگان سرطان که دستورالعمل‌های فعالیت بدنی به میزان ۱۵۰ دقیقه در هفته را با شدت متوسط تا شدید در اوقات فراغت رعایت نکردند و بیش از هشت ساعت در روز می‌نشستند، بیش از پنج برابر با افزایش خطر مرگ به هر دلیلی روبه‌رو بودند.

این یافته‌ها نمی‌توانند ثابت کنند که عدم تحرک باعث مرگ زودهنگام میان بازماندگان سرطان می‌شود و تنها این ارتباط وجود دارد.

نیاز به تحقیقات آینده در مورد روابط علّی بین بی تحرکی، فعالیت بدنی و زنده ماندن پس از سرطان و همچنین مکانیسم‌های بیولوژیکی این روابط وجود دارد.

او گفت: این ارتباط نگران‌کننده بود؛ زیرا محققان دریافتند که یک سوم از بازماندگان سرطان ورزش نمی‌کردند و بیش از شش ساعت در روز می‌نشستند. تنها حدود یک سوم ۱۵۰ ساعت ورزش در هفته را انجام می‌دادند.

منبع: مدیسن نت

انتهای پیام/

برچسب ها: سرطان ، تنبلی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.