باشگاه خبرنگاران جوان تبریز - واعظی در نشست با قائم مقام شهردار تبریز و مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند کلانشهر تبریز گفت: بسیاری از ارگانها بر ضرورت حمایت از شرکتهای دانش بنیان و فناور تاکید میکنند ولی نیازهای خود را از محصولات خارجی تامین میکنند که این رویه بایستی تغییر یابد.
شرکتهای فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی نیازهای فناورانه بسیاری از استانها را تامین میکنند ولی مورد بی مهری دستگاههای اجرایی استان قرار میگیرند.
با ایجاد مرکز نوآوری تخصصی در زمینه مدیریت و خدمات شهری کلانشهر تبریز، عقد تفاهم نامه همکاری و ایجاد کمیته علمی مشترک میتوان ارتباطات فی مابین را گسترش داده و پایدار ساخت.
با برگزاری جشنواره رویش در حوزه خدمات و مدیریت شهری میتوان ایدههای موجود در این حوزه را جمع آوری کرد تا منتخبین این ایدهها با استقرار در پارک، ایده خود را به محصول فناور تبدیل کنند.
طالب نژاد قائم مقام شهردار تبریز نیز گفت: مدیریت جدید شهر تبریز به دنبال بهره گیری حداکثری از محصولات و توانمندیهای شرکتهای فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم وفناوری استان است.
شهر تبریز به علت شرایط خاص جغرافیایی، آب وهوایی و لرزه خیزی به فناوریهای هایتک نیاز مبرم دارد.
بخش اعظمی از نیازهای شهر تبریز در حوزههای شهرسازی، حمل و نقل و محیط زیست احصا شده و خواهان تامین سریع آنها توسط شرکتهای دانش بنیان هستیم.
فاتح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز گفت: با بهره مندی از توانمندیهای فناوران و دانش بنیان استان و با بهره گیری از تکنولوژی میتوان هزینهها را کاهش و راندمان را افزایش داد.
انتهای پیام/ک