سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون امور حقوقی مجلس و استان‌های وزارت ورزش اعلام کرد:

وجود ۱۳ پروژه نیمه تمام در رفسنجان و انار

شکوه فر گفت: در شهرستان‌های انار و رفسنجان ۱۳ پروژه نیمه تمام ورزشی وجود دارد که برای تکمیل به ۵۰ میلیارد تومان منابع احتیاج دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان - بنیامین شکوه فر معاون امور حقوقی مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان در نشست جمع بندی مصوبات کمیسیون فرهنگی مجلس که با حضور سیدمجید سیدمومنی مدیرکل امور مجلس وزارت ورزش و جوانان، حمید شکیبامهر مدیرکل دفتر فنی و نظارت بر اماکن ورزشی کشور، پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان و هیئت همراه در محل دفتر امام جمعه رفسنجان برگزار شد، گفت: ما در حوزه عمرانی ورزش، مبتنی بر سرانه عمل می‌کنیم.

او به بیان گزارشی از وضعیت سرانه فضای ورزشی در شهرستان‌های رفسنجان و انار پرداخت و گفت: به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران و پیگیری‌های مسئولان امروز سرانه فضای ورزشی در شهرستان رفسنجان از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

به گفته شکوه فر، معدل سرانه فضای ورزشی در کل کشور ۵۵ سانتی متر است این در حالیست که در شهرستان رفسنجان ۷۱ صدم سانتی متر و در شهرستان انار یک مترو ۱۱ سانتی متر است.

معاون امور حقوقی مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان گفت: در بحث سرانه فضای ورزشی دو بحث را داریم که یکی سرانه اختصاصی وزارت ورزش و جوانان و دیگری سرانه در حالتی است که ظرفیت‌های ورزشی همه دستگاه با هم جمع می‌شود.

شکوه فر آمار ارائه شده فعلی در بحث سرانه فضای ورزشی این دو شهرستان را مجموع ظرفیت‌های ورزشی همه دستگاه‌های دانست و گفت: با این حال ما خود را همچنان بدهکار منطقه می‌دانیم و این منطقه مستعد و نیازمند توجه بیشتر است و در دولت سیزدهم نگاه ویژه و جدی به این موضوع خواهیم داشت.

او می‌گوید: در شهرستان‌های انار و رفسنجان ۱۳ پروژه نیمه تمام ورزشی داریم که برای تکمیل به ۵۰ میلیارد تومان منابع احتیاج دارند.

به گفته شکوه فر، برای این تعداد پروژه حدود ۱۲ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ اعتبار دیده شده که متاسفانه با توجه به مشکلات تخصیص‌ها نزدیک به صفر است.

معاون امور حقوقی مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان گفت: قول می‌دهیم در سال ۱۴۰۱ در برنامه بودجه و مالی خودمان حداقل ۳۰ درصد از این منابع را ببینیم تا پروژه‌ها استارتی بخورند.

به گفته شکوه فر مقرر شده است، شورای روستا‌ها پس از برنامه ریزی، خیرین را معرفی کنند تا در کنار خیرین بتوانیم نهایتا تا پایان سال ۱۴۰۲ این پروژه‌ها را جمع بندی کنیم و دیگر پروژه نیمه تمامی در این شهرستان نداشته باشیم.

او می‌گوید: بر حسب ابلاغیه‌ای که در دولت وجود دارد و به ما نیز ابلاغ شده و اجرا می‌کنیم، از ابتدای دولت تاکنون هیچ کلنگ‌زنی نداشته ایم و تمام برنامه ما این است تا پروژه‌های ورزشی نیمه تمام را به پایان برسانیم که اولویت با پروژه‌های نیمه تمام ۵۰ درصد به بالا است سپس در مرحله دوم به سراغ پروژه‌های ورزشی زیر ۵۰ درصد پیشرفت می‌رویم.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.