سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماهی های گوشتخوار، مردان جوان را کشتند!

مردان جوان که برای شنا وارد یک رودخانه ممنوعه شده بود مورد حمله مرگبار ماهی های گوشتخوار قرار گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان - در چند حادثه تراژدیک در پاراگوئه ۲۳ مرد جوان بر اثر حمله مرگبار ماهی‌های گوشتخوار کشته و زخمی شدند. در این حادثه که در شش روز نخست سال ۲۰۲۲ رخ داد دست کم چهار مرد جوان کشته و ۲۰ نفر دیگر زخمی شدند.

بنا به گزارش Rio Times Online نخستین قربانی جوانی ۲۲ ساله بود که هنگام شنا در یک رودخانه در نزدیکی ایتا اِنرامادو در تاریخ ۲ ژانویه ناپدید شد. پس از این حادثه، مسئولان محلی عملیات جست و جو برای پیدا کردن این جوان را آغاز کردند و ۴۵ دقیقه بعد قربانی را در حالی که بدن وی توسط ماهی‌های گوشتخوار مورد حمله قرار گرفته بود پیدا کردند. قربانی بلافاصله به بیمارستان منتقل، اما مرگ وی بر اثر شدت جراحت اعلام شد.


بیشتر بخوانید


این در حالی بود که مرگ قربانی دوم نیز به همین شکل رقم خورد. یک مرد ۴۹ ساله در رودخانه‌ای در شهر «پوئرتو روزاریو» در حال شنا بود که ناپدید شد. بنا به گزارش Merco Press پس از انجام عملیات جست و جو، جسد قربانی در حالی که بدنش مملو از جراحات ناشی از حمله ماهی‌های گوشتخوار بود پیدا شد. با وجود آنکه اعلام شد قربانی غرق شده است، اما مشخص شد پیش از غرق شدن توسط ماهی‌های گوشتخوار مورد حمله قرار گرفته بود.

روز سه شنبه نیز دو مرد جوان در رودخانه تِبِکیوری در ویلافلوریدا مورد حمله ماهی‌های گوشتخوار قرار گرفتند که منجر به مرگ آن‌ها شد. علاوه بر این چهار قربانی، بیش از ده شناگر در رودخانه پارانا توسط ماهی‌های گوشتخوار مورد حمله قرار گرفتند. این شناگران از ناحیه دست و پا دچار جراحت شدند. مقامات محلی هنوز در این باره اظهار نظری نکرده اند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۵۴ ۱۹ دی ۱۴۰۰
باید جمعیتشون بشدت کم بشه
ناشناس
۱۵:۵۲ ۱۹ دی ۱۴۰۰
چه مرگ دردناکی بلا بدور
ناشناس
۱۵:۴۳ ۱۹ دی ۱۴۰۰
چه وحشتناک!!!