باشگاه خبرنگاران جوان ساری- برای پخت این آش حدود ۱۵۰ کیلوگرم انواع بنشن (حبوبات)، ۱۲۰ کیلوگرم برنج، ۱۰۵ کیلوگرم رشته، یکصد کیلوگرم کشک و ۹۰ کیلو کیلوگرم پیاز و انواع سبزی استفاده شد.
این آش نذری میان ساکنان حدود ۱۵ روستای بخش دابودشت آمل و مهمانانی که از شهرهای استان در این روستا حضور داشتند، توزیع شد.
خلیل مکاری مسئول برپایی پخت آش نذری گفت: پخت آش نذری ویژه ایام فاطمیه در این روستا سابقهای حدود دو دههای دارد و پخت آن از ۲ دیگ اکنون به بیش از ۱۵ دیگ بزرگ افزایش یافته است.
وی ادامه داد: برای تامین مواد مورد نیاز آش نذری معمولا مردم از سال قبل با نذر کردن و گرفتن حاجاتشان آماده میشوند و هر سال هم بر تعداد شرکت کنندگان در این کار خیر اضافه میشود.
انتهای پیام / ک