سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سخنگوی قوه قضائیه خبر داد؛

آخرین وضعیت تفهیم اتهام به مدیران خودروساز و شکایت از بازیگران/ پیگیری ترور شهید سلیمانی در سطح بین الملل

هشتمین نشست خبری ذبیح الله خدائیان سخنگوی قوه قضائیه امروز سه شنبه (۱۴ دی ماه) با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان- هشتمین نشست خبری ذبیح الله خدائیان سخنگوی قوه قضائیه امروز سه شنبه (۱۴ دی ماه) با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

خدائیان در نشست خبری گفت:شهید سلیمانی سفیر صلح بودند و صلح را برای همه جهانیان می‌خواستند. همان صلحی که برای مردم ایران می‌خواستند برای مردم سوریه و لبنان و عراق می‌خواستند. شهید سلیمانی نماد مبارزه با استکبار جهانی بودند. همان صلحی را که برای شیعیان می‌خواست برای اهل سنت و سایر مذاهب نیز می‌خواست. شهید سلیمانی اگر مبارزه با استکبار را در تمام طول عمر خود داشت به خاطر این بود که استکبار، سلطه خواه است. او با وجود اینکه در مقابل خانواده شهدا، محرومان و مستضعفان بسیار خاشع بود، در برابر استکبار قوی و محکوم بود. دشمن هر زمانی که خبر دار می‌شد شهید سلیمانی در جبهه حضور دارد، دشمنان فرار را بر قرار ترجیح می‌دادند.

پیگیری ترور شهید سلیمانی در محاکم بین المللی

خدائیان در مورد پیگیری پرونده ترور شهید سلیمانی در مجامع بین المللی گفت: در این خصوص معاون امور بین الملل قوه قضائیه گزارشی ارائه کرده که در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده. در بعد داخلی دو پرونده حقوقی تشکیل شده که خانواده شهدا با طرح دعوا در شعبه ۵۵ دادسرای تهران تشکیل شده در کنار آن پرونده کیفری تشکیل شده که ۱۲۷ متهم تحت تعقیب هستند به ۹ کشور ۱۱ نیابت قضایی از جمله آمریکا ارسال شده است.

تا کنون با مقامات کشور عراق دو نشست برگزار شده است در عراق نیز پرونده‌ای در این خصوص تشکیل شده است. در بُعد بین الملل نیز از سوی نهاد‌های مردم نهاد گزارش‌هایی تهیه شده است. اعتقاد داریم پرونده باید در مجامع بین المللی نیز پیگیری شود که این کار در حال انجام است.

در سطح بین الملل مکاتبات متعددی از سوی نهاد‌های مختلف انجام شده است و اسناد خوبی در این رابطه تولید شده است. با این‌حال باید با همکاری‌های بین قوه‌ای باید پیگیری‌های جدی تری انجام شود.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به این سوال که گزارشگر ویژه ایران ادعا‌هایی در رابطه با نقض حقوق بشر مطرح کرده است، واکنش قوه قضائیه به این موضوع چیست؟، گفت: حقوق بشر امر مقدسی است و هر انسانی از این حق برخوردار است و همه کشور‌ها باید آن را رعایت کنند، اما متاسفانه برخی از کشور‌ها از آن به عنوان ابزار استفاده می‌کنند.

هر انسانی حق حیات دارد و اگر کسی حق حیات را سلب کند، یک اقدام ضد بشری انجام داده است، اما امروز می‌بینیم که افرادی که هزاران ایرانی را به خاک و خون کشیدند تحت حمایت همین مدعیان دروغین حقوق بشر هستند. کشوری که به کودک کشی معروف است عضو برخی نهاد‌های خاص است.

وی با بیان اینکه ایران نیاز به گزارشگر ویژه ندارد، گفت: انتخاب گزارشگر ویژه برای ایران کاملاً سیاسی است. کشور‌هایی هستند که حتی رنگ انتخابات را ندیدند و زنان در آن حقی ندارند، اما برای آن کشور‌ها گزارشگری انتخاب نمی‌شود.

تفهیم اتهام دو خودروساز به دلیل احتکار 

خدائیان در مورد تفهیم اتهام دو خودروساز کشور به دلیل احتکار از سوی سازمان بازرسی کل کشور گفت: همه مردم توقفگاه‌های دو خودروساز را می‌بینند که تعداد زیادی خودرو در آن‌ها پارک هستند. به دو خودروساز فرصت داده شد تا تعداد خودرو‌هایی که در پارکینگ‌ها به دلیلی که عنوان می کنند نقص فنی و کمبود قطعات است، کم کنند، اما بر خلاف فرصتی که داده شد نه تنها تعداد خودرو‌ها کم نشد بلکه تعداد آن‌ها بیشتر هم شد.

همچنین تحت عنوان احتکار از مدیران خودروسازی سوال‌هایی اخذ شده و اگر به تعهدات عمل نکردند پرونده به مراجع قضایی ارسال خواهد شد. البته وزیر صنعت هم نامه‌ای با محتوای زمان بندی اعلام کردند که در خواست ما این است که جدی‌تر به موضوع ورود کند.

بنابراین همکاران ما از مسئولان این دو خودروساز توضیحاتی را خواستند و تحت عنوان احتکار خواسته اند تا پاسخ خود را ارسال کنند و طبیعتاً اگر پاسخ قانع کننده‌ای نداشته باشند مراتب به مرجع قضایی ارجاع می‌شود.

ما منتظر هستیم تا توضیحات کامل شود و تصمیم گیری شود که آیا این خودروسازان به تعهدات خود عمل می‌کنند یا اینکه پرونده به مرجع قضایی ارجاع شود. البته صنعت و معدن هم نامه‌ای را ارسال کرده و زمانبندی را تهیه کرده است و برهمین اساس خواهش من این است که جدی‌تر وارد موضوع شوند و با توجه به اینکه اکنون تنظیم بازار خودرو بر عهده این وزارت است موضوع را با جدیت پیگیری کنند تا مانع التهاب بازار شوند.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به این سوال که شاهد دپو‌های خودرو در دو سال اخیر بودیم. قوه قضائیه چه راهکاری برای توقف این چرخه دارد آیا ترک فعلی در این رابطه محقق است؟ گفت: تا کنون سازمان بازرسی در سال‌های اخیر ورود داشتند، اما از مسئولان می‌خواهیم جدی‌تر به این موضوع ورود کنند. اینطور نیست که اگر یک مدیری با روحیه جهادی وارد عمل شود، نتواند قطعات لازم را به کشور وارد کند. انتظار ما هم از این دو خودروسازی این است که جدی‌تر ورود کند. ورود قوه قضائیه باید آخرین راهکار باشد و انتظار داریم سازمان حمایت و وزارت صنعت جدی‌تر به این مسئله ورود کنند.

در رابطه با کم کاری و کاهش تولید ورود نکردیم که آیا ظرفیت خودروساز‌ها بیشتر است یا کم کاری می‌کنند؟

خداییان در خصوص تفهیم اتهام به مدیران دو شرکت خودروسازی ادامه داد: سازمان بازرسی بر اساس قانون موقعی که به موضوعی ورود می‌کند و تشخیص بدهد که موضوع جرم است، از مسئول مربوطه دفاعیات می‌گیرد. همکاران ما در بازرسی کل می‌توانند تفهیم اتهام و حتی پرونده را به مراجع ارسال کنند. بازپرس سازمان بازرسی به این موضوع ورود و تفهیم اتهام به متهمان انجام دادند.

ارجاع پرونده شکایت از تعدادی از بازیگران به دادسرای فرهنگ و رسانه

خدائیان سخنگوی قوه قضائیه در مورد شکایت از بازیگران گفت: پرونده شکایت در دادسرای عمومی قم تشکیل شد و با قرار عدم صلاحیت به مجتمع قضایی فرهنگ و رسانه ارجاع شده است، تاکنون کسی به دادگاه احضار نشده است.

احکام صادره جدید در پرونده‌های اقتصادی

خداییان در پاسخ به سوالی درباره آخرین اخبار آرای پرونده دادگاه‌های مفاسد اقتصادی و اینکه آیا اخبار جدیدی درباره آرا و احکام دادگاه‌های مفاسد اقتصادی وجود دارد یا خیر و اینکه این پرونده‌ها در چه رابطه‌ای بوده است اظهار کرد: اخیرا ۳ فقره از پرونده‌های مربوط به مفاسد اقتصادی منتهی به صدور حکم قطعی شدند.

یکی از این پرونده‌ها پرونده مربوط به پتروشیمی‌ها است که در این پرونده ۴ نفر محکومیت پیدا کردند از جمله آقای مرتضی یافتیان فرزند داوود به اتهام اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق اخلال در نظام تولیدی که هزاران تن از مواد اولیه پتروشیمی را با سوء استفاده و به صورت غیر مجاز توزیع کرده و به فروش رسانده و سود‌های کلانی کسب کرده به ۱۲ سال حبس، رد مال و جزای نقدی و همچنین انفصال از خدمت محکوم شده است. مصطفی یافتیان فرزند داوود به اتهام معاونت در این جرم به پنج سال حبس محکوم شد، داوود ناصری فرزند الهیار به اتهام مباشرت در اخلال جزئی در نظام اقتصادی و معاونت در اخلال عمده در نظام اقتصادی به ۳ و ۵ سال حبس محکوم شده است. داوود شیرازی فرزند حسین به اتهام معاونت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور به ۵ سال حبس محکوم شده است.

در پرونده دیگری در شعبه چهارم رسیدگی به جرایم اقتصادی رسیدگی شد. دو نفر یکی آقای علی شفیعی زاده شوشتری فرزند محمدحسین به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در نظام پولی و ارزی کشور و از طریق ایجاد و تشکیل شبکه‌های مجرمانه کلاهبرداری به ۲۰ سال حبس، رد مال و جزای نقدی محکوم شده است و محمدرضا شفیعی زاده شوشتری فرزند محمدحسین مشهور به شهرام به همین اتهام به ۱۵ سال حبس رد مال و جزای نقدی محکوم شده است.

در پرونده دیگری که به پرونده گروه شاملویی و بانک سرمایه مشهور است که بخشی از پرونده بانک سرمایه را تشکیل می‌دهد حدود ۷ نفر محکوم شدند از جمله از حسن شالویی فرزند حسین به اتهام مشارکت در اخلال عمده و کلان در نظام اقتصادی و پولی کشور از طریق تحصیل مال به نحو نامشروع به ۱۸ سال حبس، جزای نقدی و رد مال محکوم نشده است.

سید مهدی موسوی به ۱۵ سال حبس جزای نقدی و رد مال محکوم شده است. فرهاد تقوی فرزند علی، مرتضی کشاورز سیاهپوش فرزند الیاس سید اصغر رضایی مقدم فرزند سید امیر منصور، امین سراج فرزند خسرو و علی زبردست فرزند شهریار هر کدام به اتهام معاونت در اخلال به جرم ۵ تا ۷ سال حبس و جزای نقدی محکوم شدند.

توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره افزایش قیمت بلیط هواپیما

سخنگوی قوه قضائیه در خصوص افزایش قیمت بلیط هواپیما و ورود سازمان بازرسی به این موضوع گفت: سازمان هواپیمایی در برهه‌ای به خاطر کرونا، ظرفیت‌ها را کاهش داد و به همین دلیل افزایش قیمت ۱۰ درصدی داشت که قانونی بود، اما اگر افزایش داشته تعزیرات می‌تواند به آن ورود کند. تا کنون سازمان بازرسی به این موضوع ورود نکرده است.

آخرین وضعیت پرونده انتشار فایل صوتی ظریف

خداییان سخنگوی قوه قضائیه گفت: پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است و هنوز شخص خاصی در این رابطه تفهیم اتهام نشده است.

علت فوت یک زندانی در اهواز

خدائیان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در روز‌های اخیر خبری مطرح شد مبنی بر فوت عادل کیانپور زندانی سیاسی در اهواز به دلیل عدم رسیدگی پزشکی، آیا اعتصاب غذای این زندانی و عدم رسیدگی پزشکی صحت دارد؟ گفت: این شخص محکوم به حبس و در تحمل مجازات بود. در برخی از رسانه‌ها دیدم که اعلام کرده بودند این فرد اتهام سیاسی دارد، اما جرمی که این فرد مرتکب شده بود به هیچ وجه سیاسی نبود.

وی بابیان اینکه این فرد محکومیت مالی داشت، گفت: حسب اطلاع از دادگستری اهواز، این شخص در حال اعتصاب غذا نبود و بدون اینکه مشکلی داشته باشد اعلام نارضایتی می‌کند و به بیمارستان اعزام و در نهایت فوت می‌کند.

حسب گزارش‌ها اعتصاب غذا صحت ندارد و منتظر هستیم که پزشکی قانونی علت فوت را اعلام کند.

مخلین در نظام اقتصادی و امنیت جامعه شامل مجازات جایگزین حبس نمی‌شوند

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به این سوال که اخیراً شاهد اعمال دستوراتی از سوی رئیس قوه قضائیه در خصوص جایگزینی برای مجازات حبس برای مجرمان اقتصادی بودیم آیا ممکن است این موضوع برای زندانیان سیاسی و امنیتی هم اعمال شود، گفت: ریاست قوه قضائیه اگر تاکیدی بر مجازات جایگزین دارد مبتنی بر اسناد بالادستی است. کاهش مجازات حبس و تبدیل به مجازات‌های جایگزین در بسیاری از اسناد و قوانین ذکر شده است. کسانی مشمول این دستور هستند که مخلین در نظم و امنیت نباشند. در رابطه با افرادی که کبر سن داشته و یا بیمار باشند و یا از مهارت خاصی برخوردار هستند بهتر است از مجازات جایگزین استفاده شود. برخی به این موضوعات ایراد گرفتند که مجازات جایگزین برای مفسدان اقتصادی تشویق به فساد بیشتر است، اما مفسدان اقتصادی مشمول این حکم و دستور نیستند بنابراین مجدداً تاکید می‌کنم مخلین در نظام اقتصادی و امنیت جامعه شرایط لازم برای استفاده از مجازات جایگزین را ندارند.

خداییان در خصوص صدور دستورات لازم برای رعایت حقوق متهمان گفت: دادستان کل و معاون اول قوه قضائیه مکلف به پیگیری این موضوع شدند تا حقوق متهمان به درستی رعایت شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در پرونده ترور شهید سلیمانی آیا تا کنون مسبب داخلی در این رابطه شناسایی شده است؟ گفت: حسب تحقیقات انجام شده به موردی که عامل داخلی باشد، برنخوردیم.

نظارت‌های درون سازمانی ادامه‌دار است

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره این که اخیراً در رسانه‌ها دیده شده رئیس قوه قضاییه با یکی از کارکنان خاطی این مجموعه در مجتمع قضایی برخورد جدی داشته است این برخورد‌ها ادامه دارد یا خیر، گفت: رئیس قوه قضاییه از دادگستری ها، زندان‌ها و حتی سازمان‌های وابسته به قوه قضاییه بازدید می‌کند و از آنجایی که وی آسیب‌ها را می‌شناسد و در مراجع قضایی کار کرده و با این آسیب‌ها آشنا است، روی نقاطی دست می‌گذارد و آن‌ها را آسیب شناسی می‌کند که جدی هستند. یکی از همین موارد که در مطبوعات و صدا و سیما پخش شد راجع به عدم ارجاع پرونده‌ها در پایان ماه است.

گزارشاتی درباره اینکه برخی از مراجع در دادسرا‌ها و دادگاه‌ها در پایان ماه به خاطر اینکه آمار شعب منفی نشود دو روز پرونده‌ها را ارجاع نمی‌دادند واصل شد. برخی از دادستان‌ها و روسای مجتمع‌ها ادعا دارند که در پایان ماه اگر پرونده‌ها را ارجاع نمی‌کنند، اما آن‌ها را راکد هم نمی‌گذارند و دستور‌های اولیه یا استعلاماتی که لازم است در پرونده صورت گیرد را با دستور دادستان یا معاون انجام می‌دهند که در همین راستا رئیس دستگاه قضا اعلام کرد که از این به بعد هیچ پرونده‌ای نباید به دلیل جلوگیری از منفی شدن آمار ارجاع نشود.

دادستان کل کشور و معاون اول قوه قضاییه مأمور شدند تا این موضوع را پیگیری کنند و به روسای کل دادگستری‌ها و دادستان‌ها دستور دادند که به نظارت اجرایی پرونده‌ها دقت کنند تا با چنین پدیده‌ای مواجه نشویم.

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه در روز‌های اخیر رئیس دستگاه قضا دستورات دیگری را هم صادر کرده است، گفت: از جمله این دستورات این بود که در مرحله مقدماتی باید از بازداشت متهمان و کسی که هنوز جرمش ثابت نشده خودداری شود و اگر لازم است فردی بازداشت شود نباید او را دست بسته یا با پابند به مراجع قضایی اعزام کرد و باید حقوق متهمان و حرمت خانواده زندانیان رعایت شود.

رئیس قوه قضاییه تاکید داشت که در مرحله صدور حکم تا جایی که می‌توان باید از تعیین مجازات حبس برای متهمان و مرتکبان خودداری شود و از مجازات‌های جایگزین حبس استفاده کرد البته منظور رئیس دستگاه قضا برای صدور احکام جایگزین حبس، مخلان نظم و امنیت، جیب بر‌ها یا مفسدان اقتصادی و آن‌هایی که جامعه را تبدیل به زندان می‌کنند، نیستند؛ بلکه منظور افرادی هستند که مستحق کمک‌اند.

انتهای پیام/

برچسب ها: قوه قضاییه ، دادگاه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۰۳ ۱۵ دی ۱۴۰۰
مردم رو بازی ندید خودتون هم شریک جنایات این دو جانی خطرناک (ایران خودرو و سایپا )هستین در طول این 40 سال مردم حرفاتون رو باور نمی کنن
ناشناس
۱۱:۵۱ ۱۵ دی ۱۴۰۰
به همگی پیشنهاد میکنم مستند اختاپوس درباره مافیای صنعت خودرو را حتما ببینید.
ناشناس
۰۰:۴۵ ۱۵ دی ۱۴۰۰
باید بیان بررسی کنن چرا با این همه قیمت بالا هنوز زیان ده هستن؟ طبیعی نیست.
ناشناس
۰۰:۲۳ ۱۵ دی ۱۴۰۰
لطفا ترویج کنندگان رمدسیور مرگبار را هم محاکمه کنید.
ناشناس
۲۳:۴۶ ۱۴ دی ۱۴۰۰
ببین به من ۱۰۰ میلیون دلار وام بدهید من قسط هایش نمی دهم بعد ۵ سال بیاید مرا تفهیم کنید که وام بوده
علی
۲۳:۲۷ ۱۴ دی ۱۴۰۰
مردم منتظر محاکمه مدیران خودروساز هستن
ناشناس
۲۳:۰۲ ۱۴ دی ۱۴۰۰
زمانی بررسیهای قوه قضائیه در مورد تخلفات خودرو سازان کامل میشود که سوابق حقوق های نجومی و دریافتی‌های مدیران این دو شرکت خودرو ساز طی 10 سال اخیر استخراج شود !!
ناشناس
۲۲:۵۷ ۱۴ دی ۱۴۰۰
کمبود قطعه دروغ محض است !!!!
این بهانه ای برای احتکار است !!!!
ناشناس
۰۹:۲۰ ۱۵ دی ۱۴۰۰
مثل قضیه کمبود قطعه در کارت ملی است، همش بخاطر پوله!
م
۲۲:۰۹ ۱۴ دی ۱۴۰۰
تفهیم اتهام خودروساز یک دور باطل است باید ریشه را درست کرد نه معلول را. تنها راه خصوصی سازی است اگر قرار به تفهیم اتهام باشد اول دولتها باید تفهیم اتهام شوند این کارها برای مردم ماشین با کیفیت نمی شود پس بیت المال و انرژی خود را بیهوده صرف نکنید.
ناشناس
۲۲:۰۶ ۱۴ دی ۱۴۰۰
داستان چی
ناشناس
۲۱:۵۴ ۱۴ دی ۱۴۰۰
میشه بگید کدام نهاد یا سازمان در این کشور فاسد نیست؟
ناشناس
۱۹:۳۹ ۱۴ دی ۱۴۰۰
ملت از دست این خودروسازی وگرونی ها که توجیه درستی نداره منتظر یه قضاوت وبازرسی عادلانه به نفع ملت هستند حرف که نشد عمل
ناشناس
۱۹:۱۱ ۱۴ دی ۱۴۰۰
فقط کافیه واردات خودرو بدون تعرفه آزاد بشه خواهید دید دو لگن ساز با التماس ،حاضرن تمام خودروهای ناقص و با آپشن های اضافی و حتی بصورت اقساطی به مردم و کارکنان شرکت ها و ادارات با اقساط بلند مدت به صورت فوری تحویل بدن . مشکل اصلی مجلس و دولت هستند که یک بار هم که شده نمی خوان با این لگن سازهای خائن با قاطعیت برخورد کنن
ناشناس
۱۸:۳۳ ۱۴ دی ۱۴۰۰
Yjc و همه نویسندگان زحمت کش و عزیز صدای پیشرفت کشور و مردمان باشید ،این دو خودرو ساز با تولید کم و غیر رباتیک و کیفیت پایین به کشور خود خیانت میکنند.
ما افزایش قطب‌های خودروسازی را در سراسر کشور انتظار داریم ،مخثوصا خودروهای پاک و نوین برقی.
ناشناس
۱۹:۵۵ ۱۴ دی ۱۴۰۰
مخصوصا ،اشتباه تایپ خودکار بود .
ناشناص
۲۲:۱۰ ۱۴ دی ۱۴۰۰
منظورت مخصوصا دیگه
جانم فدای ایران
۱۸:۲۹ ۱۴ دی ۱۴۰۰
ما همه در کشتی بزرگی زندگی میکنیم به نام ایران و اگر همه بیخیال این مافیا و لابیگری و انحصار طلبی دو خودروساز هم کاسه و شورای رفاقت باشیم در واقع کشتی خانه خودمان را سوراخ و خراب کردیم.
تولید خودرو میبایست رباتیک و به بالای ده ملیون در سال با قطب‌های فراوان و قدرتمند خودرو سازی همراه باشد.
ناشناس
۱۸:۱۱ ۱۴ دی ۱۴۰۰
سلام.برای یک بار هم شده باید مافیای خودروسازی که در مجلس دولت و سازمان بازرسی و حتی در دیوان عالی نفوذ دارند شناسایی محاکمه و حبس ابد شده،اموالشان به نفع مردم ایران مصادره شود تا عدالت اسلامی احیا شود.گرانی دههابرابری خودرو،احتکار با تکنولوژی مربوط به سی سال پیش در دولت تدبیروامید که کمی ادامه یافت،ظلم در حق مردم ایران است،واردات خودروهای معمولی باکیفیت بدون تعرفه گمرکی برای عموم مردم را باز کنید تا انحصار و دلالی شکسته شود و قیمت‌ها کاهش شدید یابد تا جان و مال مردم در امان باشد.با تشکر
ناشناس۹
۱۹:۴۰ ۱۴ دی ۱۴۰۰
دو هزار باره در خبرهای مختلف تیتر میزنی دولت تدبیر و امید.آقا دولت تدبیر و امید مرد .دولت روحانی تمام شد به تاریخ پیوست .حالا بفرمایید این گوی این میدان شما درستش کنید
ناشناس
۲۳:۲۸ ۱۴ دی ۱۴۰۰
احسنت،متاسفانه بعد سال ۸۹ تعداد کارکنان خودروسازی را دو برابر کردند اما تولیدات خود را به نصف کاهش دادند و احتکار کالا کرده تا با کاهش تولید و عرضه گرانی چندین برابری درست کنند که درست کردند و گرانی بیش از ده برابری بعد سال ۹۲ را شاهد هستیم.
ناشناس
۲۳:۳۱ ۱۴ دی ۱۴۰۰
امیدواریم در این مقطع حساس خود قوه قضائیه و دیوان عدالت برای یک بار هم شده در گرانی بیش از ده برابری خودرو که استارت آن در سال۹۱ زده شد ورود کرده و تمام افراد فرصت طلب مسؤل را شناسایی و اموالشان را مصادره کنند.
ناشناس
۱۸:۰۸ ۱۴ دی ۱۴۰۰
سلام.گرانی دههابرابری خودرو،احتکار با تکنولوژی مربوط به سی سال پیش در دولت تدبیروامید که کمی ادامه یافت،ظلم در حق مردم ایران است،واردات خودروهای معمولی باکیفیت بدون تعرفه گمرکی برای عموم مردم را باز کنید تا انحصار و دلالی شکسته شود و قیمت‌ها کاهش شدید یابد تا جان و مال مردم در امان باشد.با تشکر
ناشناس
۱۸:۰۳ ۱۴ دی ۱۴۰۰
مسولان و مدیران دست اندر کار خودرو سازی ،ترا به اون خدای بزرگ و اون دینی که می‌پرستین این انحصار را بکنید و قطب‌های خودرو سازی را به دهها قطب خودرو ساز افزایش دهید و تولید را به مرز ده ملیون نزدیک و یا برسانید.
این تولید کم و انحصاری شایسته ملت ایران و کشور عزیزمان نیست.
فرزند زاگرس
۱۷:۰۷ ۱۴ دی ۱۴۰۰
به خودروسازی برقی هم ورود کنیم و اصلا در تولید برای خود محدودیت نگذاریم.
با تمام توان و همه توان کشوری باید به سمت تولید حداکثری رفت.
ناشناس
۱۶:۳۲ ۱۴ دی ۱۴۰۰
تا زمانی که قوانین و سیاست های کلان در بخش خودرو به نفع انحصار و احتکار است وضعیت همین است. نهایت برخورد ، جریمه نقدی است که آن هم خودرو ساز مشکل برای پرداخت آن ندارد و به احتکار و سرکیسه کردن خود ادامه خواهد داد
ناشناس
۱۶:۲۱ ۱۴ دی ۱۴۰۰
علت زیان دهی سایپا وایران خودرو دراختلاس ودزدی دست اندازی مافیای کثیف قدرت وثروت دراین دوخودروسازاست اگریک شبه افرادی مثل احمدنعمت بخش ونعمت زاده رااموالشان مصادره وبه خودروسازان بدهندتمام بدهی خودروسازان داده شده ومنبعدضرروزیانی درکارنمیباشد
Bakhtiyari
۱۶:۰۱ ۱۴ دی ۱۴۰۰
بهتر از شکایت آنهم از خودرو سازان لابیگر و مافیاگر ، افزودن بر قطب‌های خودروسازی است و رساندن تولید به مرز ده ملیون در سال،ساخت خودروهای برقی توسط مپنا و وزارت نیرو با حمایت وزارت نفت است.
و گر نه با این حرکات نمایشی نمیتوان مردم را فریب داد و کشور و مردم خود را از رشد و پیشرفت انداخت.
سرباز وطن
۱۴:۵۹ ۱۴ دی ۱۴۰۰
ای بابا
اگر نظام بین الملل آبی ازش گرم میشد عربستان رو محکوم میکرد . خود امریکا رو محکوم میکرد برای تحریم های غیر قانونی
اگر ضربه متقابل نمیزنید که ماهم فکرشو نکنیم هر سری دلمون خون بشه
ناشناس
۱۴:۳۱ ۱۴ دی ۱۴۰۰
اگر ملت ایران تونستن به حق ضایع شدشون در بورس برسند و بورس برگشت به وضع قبل و جبران‌مافات کردید این شکایت هم در دنیا به نتیجه خواهد رسید انشالله تعالی
ناشناس
۱۴:۲۳ ۱۴ دی ۱۴۰۰
خودرو سازان خیالتان راحت با این سازمان بازرسی هیچ مشگلی برایتان بوجود نمیاید چون اگر قرار بود کاری بکنند در اینهمه سالها که گذشت انجام میدادن چند روزی سروصدا میشود بعد همه چیز ارومه من چقدر خوشحالم میشود
ناشناس
۱۴:۱۸ ۱۴ دی ۱۴۰۰
مقصر اصلی سازمان بازرسی است که تا کنون با این خودرو سازان برخورد جدی نداشته اینبار هم نتیجه ای نخواهد داشت چون مافیای خودرو با پول ورانت مثل بلدوزر همه چیز را صاف میکند همچنانکه تا بحال کرده تا بحال چند بار در مجلس های مختلف در رابطه با این دوخودرو ساز تحقیق وتفحص شد نتیجه چه بود برای نمایندگان مربوط ماشین ورانت برای مردم گرانی
ناشناس
۱۴:۱۳ ۱۴ دی ۱۴۰۰
بخدا مدیون هستید اگه یه موقع فک‌کنید مدیران سایپا و ایرانخودرو دزدن
ناشناس
۱۳:۵۵ ۱۴ دی ۱۴۰۰
خودروسازیها مقصر نیستند مقصر آقایونی هستند که مدیران و رئسا و مسئولان خودرو سازیها رو از دختر خاله و پسر عموهاشون پر کردن و اینها هم سواد ندارند از مقیمی بگیر تا اون سرکارگر خط تولید . خودتون برید ببینید شده جمع فامیل و رفیق . ایران خودرو سایپا ایساکو سازه گستر همه رو برید ببینید چه حقوقهای نجومی برای مدیرانشون دارند .مدارک تحصیلی و سوابقشون رو هم استعلام بفرمایید . لطفا الکی هم ادای آدمهای پیگیر رو در نیارید آقای وزیر فامیل .
ناشناس
۱۶:۳۲ ۱۴ دی ۱۴۰۰
اگه پیگیر نبودن الان زنده نبودی احمق جان نکنه ترسیدی؟
ناشناس
۲۱:۴۸ ۱۴ دی ۱۴۰۰
ناشناس جان که پاسخ گذاشتی : تو احتمالا یا فامیل مدیران خودرویی هستی یا فامیل پیگیر الکی ها .کدوم ؟
منصور
۱۳:۳۵ ۱۴ دی ۱۴۰۰
سخنگو جان// شما برو خونتون از کنار هم برو ماشین بهت نزنه
منصور
۱۳:۳۳ ۱۴ دی ۱۴۰۰
این دفعه اعدامشون نکنید // این مرتبه را اگه میشه ببخشیتشون // من از طرف خودرو ساز ها قول میدم که هم خودرو ارزون و هم فراوان تولید کنن
ناشناس
۱۳:۲۰ ۱۴ دی ۱۴۰۰
پیگیری در سطح بین المللی لازمه اش همکاری بین المللی است که جمهوری اسلامی تا بحال نداشته است!!!!.
پیمان اشراقی
۱۳:۱۲ ۱۴ دی ۱۴۰۰
سلام ،

امروز ایام فاطمیه است و هیچ کدام از شبکه های تلویزیون ،
نشان عزاداری در شبکه های خود نصب نکرده اند ،
لطفا با همکاری بخش مانتیورینگ راهور ناجا مسأله را حل کنید .
ناشناس
۱۶:۰۵ ۱۴ دی ۱۴۰۰
خدایی اگه آنتن ماهواره نداری محتوای برنامه های تلویزیون را ببین نه یک علامت سیاه گوشه تصویر.
تلویزیون ایران اسلامی ندیدم در این چند روز چیز شادی بگذارد.
در فهم و درک و نظراتت تجدید نظر کن.
ناشناس
۱۷:۴۱ ۱۴ دی ۱۴۰۰
چندروزچیه اصلامگه برنامه شادداره ؟ جزفیلمای تکراری تکراری..
ناشناس
۱۳:۰۹ ۱۴ دی ۱۴۰۰
علت زیان دهی سایپا وایران خودرو دراختلاس ودزدی دست اندازی مافیای کثیف قدرت وثروت دراین دوخودروسازاست اگریک شبه افرادی مثل احمدنعمت بخش ونعمت زاده رااموالشان مصادره وبه خودروسازان بدهندتمام بدهی خودروسازان داده شده ومنبعدضرروزیانی درکارنمیباشد
ناشناس
۱۸:۱۳ ۱۴ دی ۱۴۰۰
احسنت،باید تمام افراد مافیایی چون احمدنعمت بخش و نعمت زاده محاکمه و اموالشان به نفع مردم مصادره شود.
ناشناس
۱۳:۰۲ ۱۴ دی ۱۴۰۰
کار از ریشه خراب است باید اقتصاد بیمار را کامل تغیر داد اخه نه کیفیت خودرو مناسب هست نه قیمت مناسب با الایندگی و مصرف بالا
ناشناس
۱۲:۲۴ ۱۴ دی ۱۴۰۰
درخودروسازی را ببندید من به عنوان یک ایرانی حاضرنیستم تولیدات گران وبی کیفیت این دوخودروساز وسایر خودروساز ها را بخرم هروقت قیمت خودرو مانند سایر کشورها درحدی بود که یک کارگربا حقوق شش ماه خود بتواند یک خودروبخرد آن موقع خودرو خواهم خرید
ناشناس
۱۲:۱۰ ۱۴ دی ۱۴۰۰
برو موسسات کنکوری رو هم یه بررسی کن
lk
۱۲:۰۴ ۱۴ دی ۱۴۰۰
خودروهای ناقص را همین جور که هستند به مزایده بگزارید
ناشناس
۱۳:۱۰ ۱۴ دی ۱۴۰۰
علت زیان دهی سایپا وایران خودرو دراختلاس ودزدی دست اندازی مافیای کثیف قدرت وثروت دراین دوخودروسازاست اگریک شبه افرادی مثل احمدنعمت بخش ونعمت زاده رااموالشان مصادره وبه خودروسازان بدهندتمام بدهی خودروسازان داده شده ومنبعدضرروزیانی درکارنمیباشد
ناشناس
۱۶:۵۲ ۱۴ دی ۱۴۰۰
دقیقا اگر قطعات کمری رو به صورت دونه ای بیاری با هزینه خیلی بالا بعد بدی دست یه مکانیک سر هم کنه از پژو پارس بازار آزاد ارزون تر در میاد