سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیگلری خبر داد:

شناسایی ۲۴۴ مورد امیکرون در کشور

۲۴۴ مورد قطعی امیکرون در حال حاضر در کشور ما شناسایی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان  _ عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفتگو با شبکه خبر در پاسخ به سوال مجری برنامه پیرامون آمارهای اعلام شده درخصوص امیکرون گفت: آمارهای اعلام شده امیکرون بالاتر از ارقام موجود است.

بیگلری اظهار داشت که ۲۴۴ مورد قطعی امیکرون در حال حاضر در کشور ما شناسایی شده است ، اما میزان ابتلا از این مقدار بالاتر است، از هفته‌های آتی شیوع میکرون را در کشور خواهیم داشت و به احتمال زیاد آمار بستری بالا خواهد رفت .

به گفته این مقام مسئول ، هرچند گفته می‌شود در خیلی از کشورهایی که با امیکرون مواجه شدند تعداد موارد بستری نسبت به واریانت های گذشته کمتر بوده است ولی وقتی تعداد موارد ابتلا بالا می‌رود اوضاع تغییر پیدا می‌کند، در مورد امیکرون روزی به۷۰ ، ۸۰ هزار یا ۱۰۰ هزار ابتلا خواهیم رسید.

این عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا معتقد است که اگر تعداد موارد بستری ۱۰ درصد نباشد و پنج درصد تصور کنیم ، باز چندین برابر واریانت های قبلی می شود زیرا تعداد افراد مبتلا زیاد شده و نیاز به بستری زیاد خواهند شد بنابراین؛ سیستم بهداشت و درمان تحت فشار مضاعف قرار می‌گیرند لذا از هفته‌های آتی باید منتظر شیوع امیکرون باشیم به طوری که آمار مبتلایان افزایش خواهد یافت.

بیگلری یادآور شد که در انستیتو پاستور ایران وقتی بررسی کردیم متوجه شدیم که حدود ۳۰ درصد از مواردی که به عنوان کرونا نمونه فرستاده می شود و برای کووید ۱۹ منفی هستند، برای آنفلوانزا مثبت می شوند، تعداد قابل توجهی از افرادی که با علائم تنفسی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند ممکن است کووید ۱۹ نباشند آنفولانزا و یا سایر ویروس ها باشند.

عضو کمیته علمی و ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد کیت های ترکیبی و یا مولتی پلکس آنفلوانزا و کووید ۱۹ در کشور وجود دارد و می‌توان برای نمونه هایی که برای کووید منفی می‌دهند استفاده کرد.

به گفته این مقام مسئول ، وقتی تست کرونا منفی می‌شود پس درست عمل می‌کند بلکه ممکن است آلودگی های ویروسی دیگر باشد،ممکن است یک نفر هم آنفولانزا و هم کرونا داشته باشد و لذا کیت هایی که در سطح کشور وجود دارد به راحتی می تواند تشخیص دهد که کووید است یا آنفلوانزا لذا این مسئله قابل افتراق برای بیماران است.

بیگلری تاکید کرد که احتمال ابتلا به انفلوانزا و کرونا همزمان در یک فرد وجود دارد، در صورت بروز علائم، نیازی نیست مردم بدانند به سویه امیکرون یا دلتا مبتلا شده اند چون در روند درمان تفاوت محسوسی ندارد.

این عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به سوال دیگری مبنی یر اینکه آیا تزریق دز سوم واکسن کرونا الزامی است اظهار کرد که
آرامش امروز ما ناشی از تعهد اجتماعی مردم و مسئولان در تزریق واکسن است.

او می‌گوید که سرعت امیکرون بیشتر و در واقع سرعت انتشار این سویه سه برابر کرونای دلتاست، کیت های معمولی برای کووید ۱۹ می‌تواند کووید را از نوع دلتا و امیکرون تشخیص دهد، ولی نمی تواند بگوید که دلتاست یا امیکرون، این مسئله را به کرات اعلام می‌کنیم، مردم وقتی دچار علائم می‌شوند نیازی نیست بدانند که این علائم ناشی از دلتا است یا امیکرون.

به گفته این مقام مسئول، همین که مشخص می‌شود فرد مبتلا به کووید ۱۹ است باید قرنطینه را اعمال کند و درمان‌های لازم صورت بگیرد، مراکزی مسئول رصد هستند که امیکرون با چه سرعتی در کدام یک از مناطق در حال پیشروی است لذا آنها کار خودشان را انجام می‌دهند و رصد می‌کنند که امیکرون با چه سرعتی و در کدام یک از استان‌ها جای پای خود را باز می کند.

بیگلری تاکید کرد ،به محض اینکه واکسیناسیون در کشور شروع شد تعداد موارد بیماری کاهش پیدا کرد ،با پوشش بالای واکسیناسیون توانستیم تعداد موارد ابتلا و مرگ و میر را کاهش دهیم، اتفاق نظر عمومی در بین کلیه کشورهای دنیا وجود دارد که باید با امیکرون مقابله کرد، دز سوم تاثیر بسیار شگرفی در پیشگیری از بیماری شدید و مرگ و میر دارد، اگر واکسن نزدیم حتما واکسیناسیون را انجام دهیم و اگر دز های اول و دوم را دریافت کردیم حتماً بدانیم که بدون فوت وقت دز سوم را تزریق کنیم و بدون اینکه منتظر باشیم که کدام واکسن را انتخاب کنیم اولین واکسن در دسترس را که سیاستگزاران بهداشتی کشور توصیه می کنند استفاده کنیم.

این عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا می گوید که تزریق دز سوم اثر پیشگیرانه و بسیار قابل توجهی دارد اما در مورد اینکه کدام واکسن تزریق شود با توجه به توصیه‌های که اعلام شده و واکسن هایی که در دسترس است می‌توان اقدام به انتخاب کرد، به اندازه کافی واکسن تولید داخلی وجود دارد.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار داشت که واحدهای صنفی، با رعایت شیوه نامه های بهداشتی مانع اعمال محدودیت های کرونایی شوند، سرعت انتقال سویه امیکرون بیشتر از سویه‌های قبلی است، رعایت شیوه نامه های بهداشتی هم کم شده است و به زیر ۵۰ درصد رسیده و لذا این موضوع نگرانی‌ها را بیشتر کرده است.

فرهادی تاکید کرد که رعایت موارد بهداشتی و واکسیناسیون می‌تواند روند افزایشی سویه امیکرون را کنترل کند، وقتی سرعت انتشار بیماری بیشتر است باید بیشتر روی پیشگیری تمرکز کنیم، واحد‌های صنفی که تجمعی هستند باید بیشتر شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند.

معاون فنی مرکز سلامت و کار وزارت بهداشت یادآور شد که تاکید تمام محققین و سازمان‌های بین المللی بهداشت بر این است که تزریق واکسن دز سوم و در اولویت قرار گرفتن استفاده از ماسک می تواند مانع از گسترش بیماری امیکرون شود.

این مقام مسئول تاکید کرد که از واحدهای صنفی مانند پاساژها، تالارهای پذیرایی، رستوران ها و باشگاه های ورزشی که معمولاً تهویه نامناسبی دارند تقاضا می کنیم که شیوه نامه ها را رعایت کنند تا مجبور نشویم محدودیت ها را باز گردانیم .

 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۵۱ ۱۹ دی ۱۴۰۰
برای اسید فسفریک خوراکی دویست کشور تحقیق کردند اما برای اثرات پروتکلها تقلید کورکورانه دامن همه را گرفته است از اوایل که سپر خودروها هم اسید پاشی میشد و دستکش پوستها را پوساند و اسید عابر بانکها و تجهیزات الکترونیک رااسیب زد تا حالا که بعد از چند سال کسی روی هزینه فایده الکل و ماسک تحقیق نکرده فقط دستوری خوب یا بد در تمام شرایط اجرا میشود این کوتاهی یا تنبلی از وزارت بهداشت در مورد مساله ملی قابل پذیرش نیست
ناشناس
۲۰:۲۱ ۱۵ دی ۱۴۰۰
مدارس رو تعطیل کنید
محمد
۲۰:۱۳ ۱۴ دی ۱۴۰۰
گیر دادید به مدرسه ها .الان بگن فلان جا داره آش مفتی میدن از سر و کول هم بالا میرند نمیگن مریض میشیم
ناشناس
۰۸:۵۴ ۱۴ دی ۱۴۰۰
طرف حتی با وجود دودوز واکسن، در کشوری که نود و هشت درصد واکسیناسیون داره کرونای امیکرون گرفته! این یعنی انواع واکسنها بی تاثیره و طرح محدودیت مثل جریمه شبانه بخاطر پول درآوردن است. آخرش هم همه میگن مامخالفیم و هیچکس هم گردن نمیگیره.
ناشناس
۰۶:۱۵ ۱۴ دی ۱۴۰۰
یا خدا خودت به داد همه برس مخصوصا بچه ها میرن مدرسه تجمع زیاد ...
ناشناس
۰۱:۲۳ ۱۴ دی ۱۴۰۰
در مدارس هم که هیچ وقت مریضی وجود نداره‌
قلبم برا بچه م می زنه اگه بگیره کی جوابگو هست بچه ها جثه شون کوچیک و ضعیفه خدا رحم کنه
ناشناس
۰۰:۴۴ ۱۴ دی ۱۴۰۰
خیلیا بیمارن و تست ندادن
sajad
۰۰:۲۰ ۱۴ دی ۱۴۰۰
با سلام من یک دانش آموز پایه 11 هستم. لطفا مدارس را تعطیل کنید!! وزیر بهداشت میگه: سه دز ایمنی ایجاد میکنه اما تکلیف دز سوم و دز اول زیر 12 ساله ها مشخض نیست
ناشناس
۲۳:۵۲ ۱۳ دی ۱۴۰۰
فعلا مسئول بهداشت فقط دلخوش به واکسیناسیون هستند و اقدام دیگری نمی کنند انگار کشورهایی که اکنون درگیر امیکرون شدن واکسیناسیون نشده بودند !
کاربر
۰۶:۴۸ ۱۴ دی ۱۴۰۰
گر تو بهتر نی زنی بستان بزن
ناشناس
۰۰:۱۴ ۱۷ دی ۱۴۰۰
و این یعنی حق با دکترهای مخالف واکسن بود!
ناشناس
۲۳:۱۴ ۱۳ دی ۱۴۰۰
سلام.گرانی دههابرابری خودرو،احتکار با تکنولوژی مربوط به سی سال پیش در دولت تدبیروامید که کمی ادامه یافت،ظلم در حق مردم ایران است،واردات خودروهای معمولی باکیفیت بدون تعرفه گمرکی برای عموم مردم را باز کنید تا انحصار و دلالی شکسته شود و قیمت‌ها کاهش شدید یابد تا جان و مال مردم در امان باشد.با تشکر
ناشناس
۲۲:۴۶ ۱۳ دی ۱۴۰۰
وزارت بهداشت اگر ریگی در کفش ندارد چرا آمار عوارض واکسن را منتشر نمیکند؟ مثلا بگوید از تلفات امروز چند نفرشان واکسن زده اند و چند نفر نزده اند!
وارد کردن چندتا کد ملی در سامانه واکسن که کار سختی نیست.
ناشناس
۲۲:۴۰ ۱۳ دی ۱۴۰۰
از این افراد چند نفرشون واکسینه بوده اند؟
ناشناس
۲۲:۳۸ ۱۳ دی ۱۴۰۰
برای جلوگیری از شیوع دلتا مانند کرونا سریعا مدارس و دانشگاه ها را مجازی کنید. دانش اموزان اصلا پروتکل های بهداشتی را رعایت نمیکنند
ناشناس
۲۱:۰۸ ۱۳ دی ۱۴۰۰
جمع کنید بساط کرونا رو مردم تو فشار اقتصادی اند
ناشناس
۱۱:۲۸ ۱۴ دی ۱۴۰۰
افراد مثل تو فقط به فکر پول هستن و به جون مردم و خودشان اصلا توجه نمی کنن
ناشناس
۲۰:۵۹ ۱۳ دی ۱۴۰۰
آقای دکتر رژیم صهیونیستی ۳ دز واکسن به طور صد درصدی به مردمش زد ولی الان نه تنها آمار وحشتناکی هم در ابتلا و هم در مرگ ومیر دارد و حتی به گزارش خود باشگاه خبرنگاران سویهدجدید فلورونا هم به جود آمده که ترکیب کرونا و آنفولانزا هست.پس لطفا ملت را سر کار نذارید
ناشناس
۲۰:۵۶ ۱۳ دی ۱۴۰۰
آقای رییسی تا دیرنشده محدودیت ها را بازگردانید و نگذارید تا دانشجویان از شهری به شهر دیگری برای امتحان حضوری بروند.
ناشناس
۲۰:۵۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
خواهان استیضاح وزیر بی کفایت و انکار کننده کرونا هستیم.
ناشناس
۲۰:۵۲ ۱۳ دی ۱۴۰۰
آقای محترم شما به جای اینکه بد شدن اوضاع را به مردم هشدار دهی به وزیر بهداشت که کرونا را بی خیال شده و مدام واکسن های بی خاصیت را تبلیغ می کند بگو
ناشناس
۲۰:۵۱ ۱۳ دی ۱۴۰۰
لطفا تا دیرنشده محدودیت ها را بازگردانید.مشهد در حال انفجار است
ناشناس
۲۰:۴۹ ۱۳ دی ۱۴۰۰
الان از هفته آینده که قراره خیلی از دانشگاه ها امتحان حضوری بگیرند قطعا باعث می شوند که این اومیکرون سریع تر و بسیار بیشتر بین استان های مختلف جابه جا شود.لذا قبل از آنکه دیر شود جلوی این جابه جایی ها باید گرفته شود.اگر هم می خواهند امتحان حضوری بگیرند هر کس در ناحیه خودش و استان خودش امتحان بدهد.
ناشناس
۲۰:۴۸ ۱۳ دی ۱۴۰۰
چطور شد یک مورد به این سرعت زیاد شد؟چراکذاشتین زیاد بشه؟چرایک مورد راقرنطینه نکردین؟هی نگید اروپا پر از امیکرون شده..اینجا بدتره.
یا پول کم آوردبن دوباره قرمز ونارنجی ،جریمه خودروها وازاین داستانها.،
ناشناس
۲۰:۴۷ ۱۳ دی ۱۴۰۰
بازگشت محدودیت ها را خواستاریم.البته قبل از آن که خیلی دیر شود‌
ناشناس
۲۰:۴۶ ۱۳ دی ۱۴۰۰
وزیر محترم بهداشت که می‌گفت کرونا تموم شد را بیارید جواب بده .ایشان تا دیروز هم بر همین ادعای واهی بود.
ناشناس
۲۰:۴۶ ۱۳ دی ۱۴۰۰
عیب نداره اینم مال مامردمه تواجتماعات اقایون جرات نداره ورودکنه
ناشناس
۲۰:۴۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
استاد خب محدودیت ها را برگردون.هی می گید بعد نمی کنید
..
۲۰:۲۸ ۱۳ دی ۱۴۰۰
کلاً برای همیشه و برای حفظ سلامت جامعه قهوه خانه ها را تعطیل کنید .
ناشناس
۱۹:۵۳ ۱۳ دی ۱۴۰۰
#امتحانات_حضوری_را_لغو_کنید
#در_برابر_جان_دانش_اموزان_مسئول_هستید
ناشناس
۱۹:۴۹ ۱۳ دی ۱۴۰۰
وااااااااااااااااااای
ناشناس
۱۹:۳۳ ۱۳ دی ۱۴۰۰
به به چشممون روشن دیروز بود لاف میزدین چرا اومیکرون تو کشور کم هس یهو ۷ برابر شد ک ....
ناشناس
۲۳:۲۷ ۱۳ دی ۱۴۰۰
مثلا اونایی ک متفی دادن فازشون چی بود؟؟؟؟....؟؟؟؟؟؟؟. چ گفتن تو کشور ما کم هس کشورای دیگه زیاد هس چ یدفعه گفتن زیاد شده مگ دروغه
ناشناس
۱۹:۳۳ ۱۳ دی ۱۴۰۰
به به چشممون روشن دیروز بود لاف میزدین چرا اومیکرون تو کشور کم هس یهو ۷ برابر شد ک ....
ناشناس
۱۹:۲۹ ۱۳ دی ۱۴۰۰
دلتا تموم شد حالا نوبت‌ امیکرونه
ناشناس
۰۰:۳۵ ۱۴ دی ۱۴۰۰
انشالله کرونا تمام بشه