سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نشانه‌هایی که می‌گوید خانه شما لانه حشرات شده!

در مطلب زیر از نشانه‌هایی خواهیم گفت که از هجوم حشرات به خانه شما حکایت دارند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اگر فکر می‌کنید خانه تان حشره‌ای ندارد باید بدانید که احتمالاً اینگونه نیست. تحقیقات نشان داده در هر خانه‌ی معمولی‌ای بیش از ۱۰۰ نوع حشره زندگی می‌کند. البته جای نگرانی نیست، چون اغلب آن‌ها بی ضرر هستند و به قدری کوچک اند که محال است اصلاً از حضورشان باخبر شویم. اما حشراتی هم هستند که خرابی به بار می‌آورند یا ناقل بیماری هستند و ممکن است تشخیص شان سخت باشد.


بیشتربخوانید


۱- گاهی جای نیش روی بدن تان می‌بینید

گرچه پیدا کردن چند جای نیش روی بدن خود در فصل تابستان امری طبیعی است (به ویژه اگر زمان زیادی را در فضای باز بگذرانید)، اما اگر در مواقع دیگری هم با چنین چیزی رو به رو شوید، مثلاً اگر با جای نیش از خواب بیدار شوید، باید نگران شوید. این امر ممکن است نشان دهنده‌ی هجوم ساس‌های تختخوابی به خانه‌ی شما باشد. برای حل این مشکل همه‌ی وسایل اتاق خواب را خوب جاروبرقی بکشید و همه‌ی دور ریختنی‌ها را دور بیاندازید.

۲- بوی بدی به مشام می‌رسد

یکی از نشانه‌های آشکار هجوم حشرات به یک خانه، احساس بو است. این امر زمانی رخ می‌دهد که تعداد حشرات زیاد باشد. در مکان‌هایی که سوسک‌ها زندگی می‌کنند، یک بوی روغنی و مشک مانند به مشام می‌رسد. آن‌ها یک رد قهوه‌ای قرمز مانند هم از خود باقی می‌گذارند. برای مقابله با این حشرات می‌توانید از جوش شیرین، بوریک اسید، نعناع فلفلی یا روغن علف لیمو هم استفاده کنید.

۳- صدا‌های عجیبی به گوش می‌رسد

شاید از دیوار‌ها یا کف زمین، به ویژه هنگام شب، صدا‌های عجیبی به گوش می‌رسد. این صدا‌ها ممکن است از موریانه‌ها باشد. این حشرات صدایی با ضربات آهسته و پیوسته تولید می‌کنند. یک نشانه‌ی دیگر حضور موریانه‌ها این است که وقتی به سطوح چوبی ضربه می‌زنید، صدایی پوک می‌دهند. اگر متوجه وجود موریانه در خانه‌ی خود شدید، سریع دست به کار شوید، چون این حشرات بسیار مخرب هستند و ممکن است خانه تان را ناامن کنند.

۴- رنگ روی سطوح چوبی ریزش دارد

این هم یک نشانه‌ی دیگر هجوم موریانه‌ها است. این حشرات زیر سطوح چوبی زندگی می‌کنند، به همین دلیل رنگ توان ایستادگی در برابر آن‌ها را ندارد، درنتیجه لایه‌ی نازک رنگ شروع به ریختن یا حباب زدن می‌کند. به علاوه، موریانه‌ها به رطوبت نیاز دارند و این یک دلیل دیگر صدمه زدن آن‌ها به چوب رنگ خورده است. راه‌های زیادی برای خلاص شدن از موریانه‌ها وجود دارد، اما بهتر است این کار را به عهده‌ی افراد متخصص بگذارید.

۵- چیز‌های پارچه‌ای تان صدمه دیده اند

اگر در لباس هایتان سوراخ دیده اید، ممکن است کار بید باشد. این حشرات درون کمد‌ها زندگی می‌کنند، چون منبع تغذیه‌ی آن‌ها الیاف طبیعی (پشم، ابریشم و غیره) است. برای خلاص شدن از این حشرات، همه‌ی لباس‌های خود را بشویید، سپس تمام خانه، به خصوص فرش‌ها را هم خوب جارو برقی بکشید. سوسک فرش هم نشانه‌های مشابهی دارد و لباس‌های خزدار و پشمی را سوراخ می‌کند. استفاده از بخار شوی و جارو برقی به همراه سرکه، باید کمک کننده باشد.

۶- گل‌ها و گیاهان تان آسیب دیده اند

در مورد گیاهان ابتدا باید چیزی که به آن‌ها صدمه می‌زند را پیدا کنید، چون حشرات زیادی هستند که می‌توانند به گل‌ها و گیاهان آسیب بزنند. نحوه‌ی مقابله با این حشرات به نوع آن‌ها بستگی دارد، از استفاده از حشره کش‌های شیمیایی گرفته تا آوردن کفشدوزک به خانه.

۷- کفشدوزک و عنکبوت در خانه تان زیاد می‌بینید

حضور کفشدوزک‌ها اگر به خواست خودتان نبوده باشد، ممکن است نشانه‌ی هجوم حشرات به خانه‌ی شما باشد. این مسأله در مورد عنکبوت‌ها هم صدق می‌کند. هم کفشدوزک‌ها و هم عنکبوت‌ها در دسته‌ی حشرات شکارچی قرار می‌گیرند، بنابراین مشاهده‌ی آن‌ها در خانه به معنای فراوانی غذا برای آن‌ها است (آن‌ها از مایت ها، مگس‌های سفید و شپشک‌ها تغذیه می‌کنند). اگر خود این حشرات را نمی‌بینید، به این معنا است که کفشدوزک‌ها و عنکبوت‌ها خود فعلاً کنترل اوضاع را در دست گرفته اند، اما احتمالاً این وضع دوام نخواهد آورد.

۸- روی چیز‌های کاغذی لکه‌های زرد می‌بینید

این امر ممکن است نشانه‌ی هجوم حشره‌ی ماهی نقره‌ای باشد. این حشرات کوچک از قند و نشاسته‌ی درون کاغذ تغذیه می‌کنند، به همین دلیل لکه‌های زردی را می‌بینید که داخل کتاب ها، اسناد، روی کاغذ دیواری و غیره، از خود به جای می‌گذارند. جدا از گزینه‌های شیمیایی، می‌توانید از مواد طبیعی هم برای دفع این حشرات استفاده کنید، مانند خرده‌های برگ سدر، روغن سدر و آب و همچنین دارچین.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.