به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، چهلمین روز شهادت سردار سلیمانی، موعد قرائت وصیت نامه اش بود؛ مردی که پس از دفاع از در و دیوار حرم مطهر علوی و حسینی و زینبی، توفیق دفاع از حقیقت ولایت امیر المؤمنین علیه السّلام را پیدا کرد و طائف حرم عشق گشت. حاج قاسم با وصیت خویش نشان داد که هنوز زنده است، نفس میکشد و بیش از پیش با دستان ساده اما پرتوان خویش، بر سر یتیمان وادی عشق دست کشیده و نزد خداوند با ندای یَا لَیْتَ قَوْمِی یَعْلَمُونَ آنان را شفاعت میکند.
بیشتر بخوانید
وصیت حاج قاسم، تحفهای بود برای تمام آنانی که توفیق پیدا کردند، یک اربعین در سوز عشق وصال ذوب شوند و در کنار غم قاسم سلیمانی، به سرفرازی «مکتب سلیمانی» بیندیشند و در آن وادی قدم گذارند.
در کتاب «شرح دلبری» اثر محمدعلی تولائی که در موسسه جوانان آستان قدس رضوی منتشر شده، سعی شده است با نگاهی گذرا به وصیت نامه حاج قاسم، گریزی هم به اندیشههای والای او زده شود.
این کتاب با پیام تسلیت مقام معظم رهبری در ۱۳ دی ماه ۹۸ آغاز میشود و بخشبهبخش وصیتنامه سردار را بررسی میکند. نویسنده در اولین بخش، اینگونه بیان میکند که شروع هر حرکتی مبتنی بر بینش صحیح است و هرکسی با این بینش تربیت شود، شهادت را صحیحترین عقیده خود میپندارد و در این راه قدم برمیدارد. در ادامه، روشهای مواجهه با نعمات الهی را بیان میکند و از جهاد اکبر و اصغر در سیره زندگی حاج قاسم سخن به میان میآورد.حاج قاسم سلیمانی در وصیتنامه اش، خداوند را به خاطر اینکه در مسیر اهلبیت (ع) قرار گرفته و بر مصیبت ایشان گریسته است، شکر میکند.
سردار سلیمانی در بخشهای پایانی وصیتنامه اش، به ولایتمداری و شناخت عمیق و دقیق از ولی زمانه خود اینطور اقرار میکند «خامنهای عزیز را عزیز جان خود بدانید» و حرمت او را حرمت مقدسات بدانید. «شرح دلبری»، شرحی بر منشور انسانسازی حاج قاسم است که در چهلمین روز شهادتش، جانشین وی در مصلای امام خمینی (ره) آن را خواند.
انتهای پیام/