سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش به سیخ کشیدن و پخت کباب کوبیده + فیلم

کباب کوبیده غذایی پرطرفدار در ایران است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از شهروندان ایرانی علاقه زیادی به کباب کوبیده دارند و برخی آن را از بیرون تهیه کرده و برخی دیگر خود، اقدام به پخت آن می کنند. به سیخ کشیدن و پخت کوشت روش های مختلفی دارد که یکی از آنها را در فیلم  زیر مشاهده می کنید.

 

 


بیشتر بخوانید


 

 

 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۵۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱
واقعا عالی من تا حالا همچین چیزی تو عمرم ندیده بودم واقعا خدا خیرش بده که به مردم یاد میده دستش درد نکنه
ناشناس
۱۶:۵۴ ۱۶ دی ۱۴۰۰
سلام ممنون از آموزشتون
اما یک قسمت از توضیحاتتون گفتین هرکیلو 25درصدچربی میخواد که میشه 250 گرم پس چرا برای یک کیلو 50گرم چربی استفاده کردین؟
ناشناس
۲۳:۴۶ ۱۴ دی ۱۴۰۰
عالی
فریبا نیک کار
۱۷:۱۴ ۱۴ دی ۱۴۰۰
سلام واقعا عالی آموزش دادند
هادی
۱۲:۰۳ ۱۴ دی ۱۴۰۰
این بنده خدا آموزش غذا زیاد یاد میده حتی کله پاچه تو یوتیوب بگردی هست
ناشناس
۱۹:۱۳ ۱۳ دی ۱۴۰۰
ممنون خیلی عالی بود
مسعود
۱۳:۰۰ ۱۳ دی ۱۴۰۰
خیلی عالی و آموزنده بود موفق باشید
سلیمانی
۱۱:۴۰ ۱۳ دی ۱۴۰۰
آفرین آموزش ، کیف کردم
ترانه
۰۱:۳۹ ۱۳ دی ۱۴۰۰
ممنون بابت آموزشتون،من قبلا چندین بار کباب کوبیده زدم.منتها توضیحات شما باعث شد نکات کلیدی بهتری رو یاد بگیرم.
سید کمال حسینی
۲۳:۲۰ ۱۲ دی ۱۴۰۰
بسیار عالی و زیبا
سادات
۲۳:۲۰ ۱۲ دی ۱۴۰۰
هوس کردم
افتاب
۲۲:۲۷ ۱۲ دی ۱۴۰۰
عالی... مرسی
ناشناس
۱۹:۰۶ ۱۲ دی ۱۴۰۰
دمت گرم عالی بود
M.M
۱۴:۳۵ ۱۲ دی ۱۴۰۰
Mer300000000000...بسیار عالی....نوش جونتون...‌
ناشناس
۱۴:۳۴ ۱۲ دی ۱۴۰۰
بسیارعالی...
ناشناس
۲۲:۱۵ ۱۱ دی ۱۴۰۰
نوش جان.