به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، علی رحیمیآذر، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل گفت: در ۹ ماهه امسال به تعداد بیش از ۱۱ هزار فقره پرونده رسیدگی و متخلفین به پرداخت بیش از ۱۱۶ میلیارد تومان جزای نقدی محکوم و بیش از ۲۰ میلیارد تومان وصول شده که ۸۱۰۵ پرونده مربوط به حوزه کالا و خدمات، ۱۳۰۳ پرونده در رابطه با قاچاق کالا و ارز و ۱۷۴۵ پرونده مربوط به بخش بهداشت و درمان است.
او ادامه داد: از اهم پروندههای مورد رسیدگی ۱۳۷ فقره مربوط به احتکار به ارزش ۳ میلیارد تومان، ۱۸۱۲ فقره گرانفروشی به ارزش ۱/۸ میلیارد تومان، تعداد ۱۳۰۳ فقره مربوط به تخلف عرضه خارج از شبکه به ارزش ۴/۵ میلیارد تومان، ۱۰۹۹ تقلب با ارزش ۷۰۰ میلیون تومان و ۱۸۰ فقره خرید و فروش کالا برخلاف ضوابط به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان بوده که مورد رسیدگی و منتهی به صدور حکم شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل گفت: همچنین بیش از ۷۰ فقره پرونده مهم و ملی با ارزش بالای ۵۰۰ میلیون تومان در این ادارهکل تشکیل و منجر به صدور حکم محکومیت جزای نقدی شد.
رحیمیآذر ادامه داد: علاوه بر اینها در مدت ۹ ماهه امسال ۵۲۳۸ مورد بازرسی انجام و طی این بازرسیها تعداد ۱۶۹۹ واحد دارای تخلف بودهاند که در مجموع به بیش از ۱/۳ میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شدند و نیز در جهت تشدید بازرسی در حوزه آرد و نان، با همکاری ارگانها و سازمانهای ذیصلاح، از زنجیرههای نانوایی استان اردبیل بازرسی شد که منجر به پلمب برخی از نانواییهای متخلف گردید.
او گفت: همچنین در جهت کاهش مدت زمان رسیدگی، میانگین مدت زمان رسیدگی به پروندههای تشکیلشده در ۹ ماهه امسال، ۸/۸ روز بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل ادامه داد: تعزیرات حکومتی استان سازمان بهصورت مداوم در سطح استان هرگونه تخلف احتمالی را رصد نموده با هرگونه تخلف در حوزههای مختلف اقتصادی خصوصاً کالاهای اساسی و مایحتاج مردمی بهشدت برخورد قانونی مینماید که در این راستا سامانه تلفن گویای ۱۳۵ و آدرس اینترنتی tazirat ۱۳۵ بهصورت شبانهروزی آماده دریافت شکایات و گزارشهای مردمی است.
انتهای پیام/ع