سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح نسخه نویسی الکترونیک هم اکنون در ۸۰۰ موسسه مستقل و غیر مستقل استان به اجرا در آمده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، غلامرضا کاظمی مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۵۱۰ میلیارد و ۸۹۵ میلیون ریال به موسسات طرف قرار داد طرح نسخه نویسی الکترونیکی در این استان امسال پرداخت شد.

او بیان کرد: ۱۰۰ درصد نسخه های تجویز شده بیمه سلامت در این استان به صورت الکترونیکی انجام می گیرد و امکان تجویز نسخه الکترونیکی برای پزشکان طرف قرار داد و غیرطرف قرار داد بیمه سلامت در این استان فراهم شده است.

کاظمی بیان کرد: کاهش هزینه‌ها، تسریع در روند ارائه خدمات درمانی، صرفه جویی در مصرف کاغذ، شفافیت در رسیدگی خدمات، تنظیم هوشمند اسناد و رسیدگی بر اساس قوانین بیمه‌گری از جمله مزایای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی است.

او تصریح کرد: هم اکنون دسترسی به سامانه نسخه الکترونیک سازمان برای تمامی پزشکان طرف قرارداد بخش خصوصی، فراهم شده و پزشکان می‌توانند نسبت به تجویز الکترونیک اقدام کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان گفت: سامانه نسخه الکترونیک به صورت شبانه روزی در حال فعالیت بوده و محدودیتی در زمینه ساعت کاری این سامانه به جز موارد محدودی مانند قطعی برق و یا مشکلات مربوط به اینترنت وجود ندارد.

او در خصوص روش اجرای طرح نسخه الکترونیک افزود: بیمه شدگان بدون همراه داشتن دفترچه بیمه کاغذی و تنها با ارائه کارت ملی یا کد ملی خود به پزشک مراجعه می کنند و پزشک پس از احراز هویت مراجعه کننده در سامانه نسخه الکترونیکی، بیمار را ویزیت کرده و خدمات تجویزی شامل دارو، آزمایش و تصویربرداری را در قالب یک نسخه ثبت می کند.

کاظمی گفت: بیش از ۵۲۰ هزار تن از جمعیت کهگیلویه و بویراحمد در قالب پنج صندوق شامل روستاییان، بیمه سلامت همگانی، کارکنان دولت، صندوق بیمه ایرانیان و سایر اقشار تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

او ادامه داد: از مجموع  این افراد ۳۲۶ هزار و ۱۴۱ تن روستایی، ۸۸ هزارو ۴۴ تن از کارکنان دولت ، ۵۵ هزارو ۸۴۶ تن بیمه سلامت همگانی و ۴۳ هزارو ۱۰ تن از سایر اقشار از بیمه سلامت استفاده می کنند.

کاظمی گفت: سامانه تبادل و رسیدگی اسناد بستری در هفت بیمارستان دولتی دانشگاهی در کهگیلویه و بویراحمد اجرایی شده است.

او افزود: خانوارهای زیر پوشش این طرح از پزشک خانواده خدماتی شامل پیشگیری، اقدامات درمانی سرپایی، تجویز داروهای لازم، آزمایش‌های تشخیصی، ارجاع به متخصص  دریافت می کنند.

بیمه سلامت از سال ۱۳۹۳ همگام با سایر سازمان های بیمه گر به مردم خدمات بیمه ای درمان ارائه می دهد و با اجرای آن آحاد مختلف جامعه و به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهره‌مند شده‌اند.

انتهای پیام/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.