به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بادام زمینی از خانواده نخود، بومی مناطق گرمسیری آمریکای جنوبی و یک غذای مغذی و غنی از پروتئین و چربی است.
این گیاه با استفاده از باکتریهای تثبیت کننده نیتروژن که به خاک، اضافه میشود، یک محصول ارزشمند و غنی کننده خاک است.
هنگام برداشت، کل گیاه، به جز ریشههای عمیق تر، از خاک حذف میشوند، سپس آنها را به مدت چهار تا شش هفته در پشتههای ساخته شده در اطراف یک چوب محکم که به صورت عمودی در خاک فرو میرود، قرار میدهند. غلافها به سمت داخل هر پشته قرار میگیرند تا از آنها در برابر آب و هوا محافظت کنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/