سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برداشت خیار گلخانه‌ای در ایرانشهر از مرز ۴ هزار تن گذشت

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: از آغاز برداشت خیار گلخانه‌ای در این شهرستان تاکنون افزون بر چهار هزار تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، مجید فیاضی مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: امسال کشاورزان ایرانشهری بیش‌از ۵٣ هکتار از اراضی خود را به کشت خیار گلخانه‌ای اختصاص داده‌اند.

وی با اشاره به افزایش تولید خیار در گلخانه‌ها نسبت به فضای باز  گفت: از هر متر مربع گلخانه به طور میانگین بین ٢۵ تا ٣٠ کیلوگرم محصول خیار برداشت شده و این در حالیست که در فضای باز در هر متر مربع فقط بین پنج تا هفت کیلوگرم خیار برداشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: شیوه کشت گلخانه‌ای یکی از روش‌های نوین در عرصه کشاورزی محسوب می‌شود که علاوه بر کاهش چشمگیر مصرف آب، افزایش برداشت نیز در این روش به مراتب بیشتر از شیوه‌های دیگر خواهد بود.

وی  گفت: مهمترین مزیت‌هایی که گلخانه‌ها ایجاد می‌کنند عبارت‌اند از استفاده از حداقل زمین برای تولید محصول و اشتغالزایی بیشتر، تولید محصول بیشتر در واحد سطح، امکان تولید محصول در خارج از فصل، پیش رس کردن محصول، تنظیم برنامه کشت مطابق با نیاز بازار، افزایش کیفیت محصول در شرایط گلخانه و افزایش کارایی آب است.

فیاضی گفت: افزایش کمی و کیفی و تولید چندبار محصول در سال، کاهش مصرف آب و عناصر غذایی، امکان تولید محصول با توجه به شرایط و نیاز بازار، محیط‌های کنترل شده گلخانه‌ای همزمان با صرفه جویی در مصرف آب تا ۹۰ درصد، افزایش عملکرد در واحد سطح بین پنج تا ۱۰ برابر بیشتر از فضای باز بالا از دیگر مزایای کشت گلخانه‌ای است.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.