سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

به ثمر نشستن میوه استوایی در فسا

برداشت میوه پاپایا از گلخانه‌ای در شهرستان فسا آغاز شد.

به گزارش گروه باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، ناصر انصاری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: برای نخستین بار میوه پاپایا در چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع از سطح گلخانه‌ای در روستای مهدی آباد شهرستان فسا کشت شد.

او افزود: در این گلخانه تعداد هزار و ۵۸۰ بذر پاپایا از رقم Redraby کشت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۵۰ تن محصول از این گلخانه برداشت و روانه بازار شود.

او بیان کرد: میوه پاپایا تولیدی این شهرستان در کشور‌های حوزه خلیج فارس و روسیه مشتری دارد.

پاپایا میوه‌ای استوایی است که نیاز به دما و رطوبت بالا دارد و شبیه به انبه و شیرین است. این گیاه زمانی که به ارتفاع یک متری می‌رسد شروع به گلدهی می‌کند و معمولا ۱۲ ماه پس از کاشت اولین محصول آن به دست می‌آید. هر درخت ۲۰ تا ۱۰۰ عدد محصول می‌دهد و وزن هر میوه ۲۵۰ تا ۵۰۰ گرم است.

خربزه درختی یا پاپایا ویترین میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری است.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.