سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید گوشت سفید در ارسنجان از ۷۶۳ تن گذشت

مدیر جهاد کشاورزی ارسنجان از تولید بالغ بر ۷۶۳ تن گوشت سفید در سه ماهه سوم امسال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید ناصر حسینی خرمی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۸ واحد مرغداری در این شهرستان فعال هستند که در سه ماهه فصل پاییز اقدام به جوجه ریزی به تعداد ۳۸۱هزار و ۷۷۰ قطعه کردند و در مجموع بیش از ۷۶۳تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف شد.

او افزود: تمام مراحل تولید مرغ در مرغداری‌ها توسط شبکه دامپزشکی و کارشناسان جهاد کشاورزی و تنها در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی لازم بین هر دوره از پرورش، مجوز جوجه ریزی برای دوره بعد صادر می‌شود.

حسینی خرمی با بیان اینکه نهاده‌های مورد نیاز واحد‌های مرغداری از طریق سامانه بازارگاه و با نرخ مصوب دولتی تأمین می‌شود، ابراز کرد: از ابتدای امسال با صدور مجوز جوجه ریزی حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه یک‌روزه، قریب به ۲۵۰۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده است.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.