سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واگذاری کاروانسرای میامی به بخش خصوصی فرصتی برای رونق اقتصادی

فرماندار میامی گفت: کاروانسرای شاه عباسی با هدف ایجاد اشتغال‌آفرینی و رونق اقتصادی به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،احمد ملایری فرماندار میامی گفت:یکی از ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان وجود کاروانسرا‌ها است که نیازمند واگذاری به بخش خصوصی در راستای اشتغال جوانان و توسعه گردشگری است.

شهرستان میامی به دلیل وجود ۱۰ کاروانسرای با ارزش تاریخی به سرزمین کاروانسرا‌ها معروف است و این کاروانسرا‌ها با برخورداری از شرایط لازم، در پرونده ثبت مجموعه کاروانسرا‌های ایران در فهرست جهانی قرار گرفتند و به همین منظور ارزیابان سازمان یونسکو از آن‌ها بازدید کردند.

بزرگ‌ترین مجموعه کاروانسرای ایران به تعداد ١٠ کاروانسرا در این شهرستان استان سمنان قرار دارد.

فرماندار میامی با بیان اینکه کمک به سرمایه گذاران فقط پرداخت تسهیلات و موارد مادی و اقتصادی نیست، بلکه باید در جهت رفع مشکلات تولید و زمینه سازی جهت رونق تولید نیز تلاش شود، تصریح کرد: اقتصاد و فرهنگ موجب استحکام خانواده‌ها می‌شود، باید با ایجاد اشتغال در راستای تحقق این مهم گام برداشت.

به گفته ملایری، با واگذاری این کاروانسرا به بخش خصوصی تمامی موانع در راستای رونق تولید در این مجموعه برطرف می‌شود.
فرماندار میامی تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی باید تمام تلاش خود را جهت استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در کاروانسرای شاه عباسی به کار گیرند.

ملایری ادامه داد: نشست‌های مختلفی با برخی سرمایه گذاران بخش خصوصی برگزار شد و در صورت ارائه طرح مناسب و تصویب، کاروانسرای این شهر واگذار می‌شود.

کاروانسرای شاه عباسی میامی به شماره ۱۷۱۸ در سال ۱۳۶۵ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

کاروانسرا‌های میاندشت، صدر آباد، الحاک، عباس آباد و سپنج دیگر بنا‌های تاریخی میامی هستند.

بازسازی این کاروانسرا‌ها در چند سال گذشته آغاز شد، اما بنا به گفته کارشناسان تا زمانی که همه مردم به نگهداری این بنا‌ها نیندیشند، امکان تخریب آن‌ها وجود دارد.

در میامی، کاروانسرای شاه عباسی، مسجد آقایان، آب انبار عمارت، عمارت آقایان، حمام آقایان و تعدادی ساباط و دالان وجود دارد که جلوه خاصی را به سیمای شهری بخشیده و در همین راستا بافت تاریخی این شهر به عنوان یک عنصر تاریخی حائز اهمیت است.

شهرستان میامی دارای چهار منطقه نمونه و هفت روستای گردشگری است و عباس آباد، ابراهیم آباد، نام نیک و نردین از جمله روستا‌های هدف گردشگری است.

از دیگر جاذبه‌های تاریخی شهرستان میامی، مسجد جامع فرومد، آرامگاه شیخ حسن جوری و شاعر نام‌آور ایران ابن یمین فریومدی است.

وجود ۱۰ کاروانسرا و محوطه تاریخی و جاذبه‌های طبیعی بخش کالپوش، فرصت بسیار مناسبی برای جذب گردشگران در این منطقه است.

این شهرستان ۵۸ اثر ثبت شده در فهرست میراث باستانی کشور دارد و واقع شدن آن در مسیر راه تهران- مشهد شرایط بسیار مناسبی را برای بازدید گردشگران فراهم می‌کند.

شهرستان میامی با حدود ۴۰ هزار تن جمعیت در شرق استان سمنان قرار دارد.

انتهای پیام / ن 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.