به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی کاظمی فریمانی مدیر جهاد کشاورزی فریمان گفت: گوشت بوقلمون دارای پروتئین بالا و کلسترول کم بوده و برای افرادی که با عارضه چربی و کلسترول مواجه هستند بسیار مفید است، ۳۵ تا ۴۰ درصد گوشت بوقلمون گوشت قرمز بوده که با توجه به تفاوت زیاد قیمت آن با گوشت قرمز جایگزین مناسبی در سبد غذایی خانوار باشد.
او گفت: ۱۰ واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت حدود ۵۰ هزار قطعه در فریمان فعالیت دارند که رتبه اول تولید گوشت بوقلمون در استان را داراست.
کاظمی فریمانی گفت: بوقلمون تولیدی در این شهر پس از کشتار در خط مکانیزه کشتار بوقلمون، بر اساس نیاز مشتری قطعه بندی و به صورت بهداشتی بسته بندی شده و در سطح استان توزیع میگردد.
انتهای پیام//ف.ح.