به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، ششمین دوره از جشنواره هنر آشپزی ایرانی در میلان ایتالیا برگزار شد. این جشنواره که همزمان با میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و سال نو میلادی و با هدف ترویج غذاهای سنتی ایرانی و معرفی آشپز برتر برگزار شد، مورد استقبال ایرانیان و جمعی از ایتالیاییهای علاقمند به فرهنگ کشورمان قرار گرفت.
۱۵ نوع غذای ایرانی مانند مرغ شکم پر و میرزاقاسمی شمالی، فسنجان مرغ اصفهان، کوفته تبریزی، آش دوغ و خورشت خلال اردبیل و ته چین مرغ از جمله غذاهایی بودند که در این برنامه شرکت داده شدند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/