سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاکید حزب الله بر لزوم برگزاری انتخابات پارلمانی لبنان در زمان تعیین شده

نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله در واکنش به برخی تبلیغات گمراه کننده تاکید کرد حزب الله تمایل دارد انتخابات پارلمانی در زمان تعیین شده برگزار شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، شیخ علی دعموش، نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان تاکید کرد: «مقاومت لبنان به مسیر خود ادامه می‌دهد، به گزینه‌ها و مواضع خود پایبند است و هرچه قدر که پویش‌ها و فشار‌ها علیه آن تشدید شود، از مسئولیت‌های ملی خود شانه خالی نخواهد کرد. اولویت مقاومت در این برهه از زمان شکستن محاصره لبنان و کمک به مردم و کم کردن مشکلات آنان است.»

شیخ دعموش اظهارات دو روز پیش وزیر انرژی مصر مبنی بر موافقت نکردن آمریکا با انتقال گاز و برق به لبنان را نشان دهنده این دانست که همه اقدامات سفیر آمریکا و اظهارات او درباره کمک به لبنان نمایشی و بی پایه و اساس است. این اظهارات همچنین به این معناست که آمریکا همچنان در مسیر حل بحران در لبنان کارشکنی می‌کند، بحران‌ها را عمیق‌تر می‌کند، درد و رنج مردم لبنان را افزایش می‌دهد و از آن بهره برداری سیاسی و انتخاباتی می‌کند.

نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله، تبلیغات برخی مبنی بر این که حزب الله نمی‌خواهد انتخابات پارلمانی در زمان مقرر برگزار شود را دروغ محض و در امتداد پویش‌های گمراه کننده و القای این نکته به افکار عمومی دانست که مدعی است حزب الله از انتخابات می‌ترسد، زیرا طبع مردم تغییر کرده است.

وی تاکید کرد: «حزب الله تمایل دارد انتخابات پارلمانی در زمان تعیین شده برگزار شود و معتقد است به تعویق افتادن آن نه فقط به نفع مردم لبنان نیست؛ بلکه به ضرر آنان است، زیرا برگزاری انتخابات در زمان تعیین شده به حفظ ثبات داخلی و حل اختلافات درون نهاد‌های قانون اساسی کمک می‌کند و برگزار نشدن آن به معنای نبود نهاد‌های قانون اساسی و ورود به هرج و مرج است و حزب الله قطعا با غرق شدن لبنان در هرج و مرج مخالف است.»

گفتنی است که انتخابات پارلمانی لبنان در ۲۷ مه سال میلادی ۲۰۲۲ برگزار می‌شود. شایان ذکر است ساختار سیاسی لبنان و انتخاب روسای قوای سه گانه این کشور با توجه به تنوع بافت جمعیتی و طایفه‌ای و قانون اساسی این کشور از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار است. سران قوای سه گانه لبنان بر اساس ساختار طائفه‌ای این کشور از سوی اعضای پارلمان تعیین می‌شوند به گونه‌ای که رئیس جمهور لبنان باید مسیحی مارونی، نخست وزیر باید مسلمان سنی و رئیس پارلمان باید مسلمان شیعه باشد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.