به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، پکوره کچالو (سیب زمینی) یک غذا سنتی و بسیار قدیمی مردم افغانستان است که به سادگی و با هزینه کم تهیه میشود.
این غذای سرخ شده، انتخاب همیشگی بیشتر مردم افغانستان است که در همه ولایتهای این کشور تهیه میشود.
پکوره سیب زمینی همچنین در بخشهایی از ایران، هندوستان و پاکستان طرفدار دارد.
مواد لازم
کچالو (سیب زمینی) ۳ عدد
آب به قدر ضرورت
زردچوبه به قدر ضرورت
مرچ سیاه (فلفل سیاه) به قدر ضرورت
مرچ سرخ (فلفل قرمز) به قدر ضرورت
نمک به قدر ضرورت
آرد ۱۵۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
گشنیز خرد شده ۳۰ گرم
بکینگ پودر به قدر ضرورت
کچالو (سیب زمینی) را نازک برش داده و سپس با آب سرد بشویید.
در ظرفی جدا آرد سفید و آرد برنج را با نمک، زردچوبه، مرچ سیاه، مرچ سرخ، بکینگ پودر ریخته و آب را مرحله به مرحله به مواد اضافه کنید تا نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ شوند.
روغن را چند دقیقه قبل داغ کنید تا پکورهها روغن زیادی جذب نکنند.
سیب زمینی را داخل مواد زده و سپس در روغن داغ سرخ کرده و نوش جان کنید.
انتهای پیام/ز