سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری همایش ملی حکمت اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد

رئیس دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد از برگزاری همایش ملی حکمت اسلامی، تعالی فقه و حقوق دردانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حجت‌الاسلام مسعود راعی رئیس دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در نشست هم‌اندیشی علمی حوزه و دانشگاه گفت: به تجربه ثابت شده که در زمینه فقه و حقوق گام‌های بلندی را می‌توان برداشت و موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در کمیسیون حکمت و تعالی فقه و حقوق زمینه را برای برداشتن گام دوم فراهم کرده تا بتوانیم در دومین گام با تبدیل کمیسیون به همایش ملی حکمت اسلامی و تعالی فقه و حقوق برنامه‌ریزی لازم را برای برگزاری این همایش در آینده انجام دهیم.

وی با دعوت از حوزه برای شرکت در این همایش ملی گفت: باید راه‌اندازی دبیرخانه‌ای با عنوان دبیرخانه همایش با همکاری و همراهی حوزویان در این دانشگاه شکل بگیرد تا بتوانیم ظرف مدت کمتر از یک سال همایش ملی حکمت اسلامی و تعالی فقه و حقوق را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد برگزار کنیم.

رئیس دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با تشریح برگزاری کمیسیون حکمت و تعالی فقه و حقوق همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی در این واحد دانشگاهی گفت: کمیسیون واحد نجف‌آباد در این همایش بسیار موفق عمل کرد و در ارتباط با نگاه تعالی‌بخش به فقه و حقوق نزدیک به ۲۰۰ چکیده مقاله دریافت شد. در این زمینه زبان‌شناسی بسیار پیشرفت کرده و از ظرفیت‌های زبان‌شناسی باید استفاده شود تا با کمک و همراهی دانشکده علوم انسانی بتوانیم موقعیت‌های بسیار خوبی را خلق کنیم.

حجت‌الاسلام راعی گفت: مسئولان این واحد دانشگاهی همواره به مسائل فرهنگی دانشجویان و کارکنان دغدغه‌مند بوده و هستند و همواره شاهد تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر آنان در این راستا هستیم. جنس وحدت حوزه و دانشگاه از جنس کلمه طیبه است وحضور در این‌گونه جلسات عمل صالحی محسوب می‌شود که زمینه تعالی و سعادت را فراهم خواهد کرد. امیدواریم که قدم‌های بعدی در راستای وحدت حوزه و دانشگاه قوی‌تر برداشته شود.

وی رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی را رویکرد حکمت اسلامی دانست و گفت: این رویکرد نه فلسفه صرف و نه کلام صرف بوده؛ بلکه حکمت اسلامی است که همه این ساحت‌ها را پوشش می‌دهد. به‌منظور رسیدن به چنین فضائی طراحی مباحث مربوط به حوزه فقه المبانی ضروری است. شاید به‌جرئت نتوانیم راجع به علوم پایه و مهندسی صحبت کنیم؛ اما در ارتباط با حوزه علوم انسانی و حتی پزشکی به‌راحتی می‌توانیم بحث و صحبت کنیم. رویکرد حکمت اسلامی به دنبال آن بوده که نگاه تحول‌آفرین در حوزه علوم انسانی را شکل دهد و مفهوم کلی اسلامی بودن و اسلامی شدن را ملموس‌تروعینی‌تر کند و این معنا و حقیقت با رویکرد به حکمت اسلامی محقق خواهد شد، حکمتی که در بحث روابط بین‌الملل و سایر حوزه‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای پیام

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.