به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی کنکور باید دو مرحله ای شوند و این مسئله هنوز به طور کامل برای دانش آموزان روشن نشده است.
وزیر آموزش و پرورش می گوید کنکور یک استرس اعظم است در این بین منادی سفیدان رئیس کمیسیون مجلس گفته که ما نفهمیدیم که برای برگزاری کنکور قانون آنها باید اجرا شود یا قانون مجلس و هنوز در خصوص سهمیه ها هیچ گونه تصمیمی گرفته نشده است.
کبگانیان نائب رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی می گوید سازمان سنجش باید مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه دو مرحله ای شدن کنکور برای سال ۱۴۰۲ را بررسی کند. شورا نمی تواند ریز آیین نامه ها را بنویسد و مصوبات شورا لازم را به ما بگویند تا هرچه سریع تر تصمیم گیری شود.
کبگانیان بیان کرد: دستگاه های اجرایی کاری نکنند که کار به سازمان بازرسی کل کشور کشیده شود.
انتهای پیام/
معلومه که در بی خبری محض نمایندگان مجلس دارند این مصوبه رو عملی میکنند مجلس قبلا در این باره قانونگذتری کرده به چه حقی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی نادیده گرفته مشه اتفاقا صد در صد پای بازرسی کل به این مسئله باز بشه تا آقایون که به اجرای این مصوبه ناعادلانه اصرار دارند متوجه بشن حرف مجلس بر همه چی مقدمه. انشالله که محقق میشه و برای 1402 تاثیر قطعی ظالمانه 60 درصدی رو نخواهیم داشت.
از باشگاه خبرنگاران جوان خواهشمندیم این موضوع مهم رو یعنی نادیده گرفتن قانون مجلس رو از خود نمایندگان مجلس پیگیر باشند انشالله که نتیجه میده امیدواریم..
بعنوان مثال ممکن است که شما در امتحان نوبت اول و دوم (نهایی) فیزیک نمره ۲۰ کسب کنید اما در درس دیگری مثل زبان انگلیسی ۱۸ شوید که در این صورت مطمئنا در تمامی دروس نمره ۲۰ نمیگرید و حتما در یک یا دو درس دیگر نمره شما کمتر از ۱۹ خواهد بود و در اینصورت معدل نهایی شما نیز از ۱۹ کمتر خواهد شد و اینجوری میشه که شما با توجه به سابقه ایی که داشتید به احتمال زیاد کنکور رو هم نمیتوانید در سطح بالایی پاسخ بدید و جزو رتبه های بالای ۳ هزار خواهید شد.
در راستای عدالت سازی گفتن که افرادی که از نمرات خود راضی نیستند میتوانند با ارائه درخواست به مدرسه از دروسی که رضایت نداشتند مجدد امتحان بدهند.
اگر حقیقتش رو بخواید من خودم یکبار از یکی از دبیرستان های تیزهوشان متوسطه دوم بازدید داشتم نه تنها متوجه شدم که معدل کمتر از ۱۹ ندارند بلکه اکثر قبولی های کنکور هر سالشون هم پزشکی ، دندان پزشکی و رشته های تاپ در دانشگاه تهران ، شهید بهشتی ، علامه و... قبول می شدند.
که این نشان از در یک سطح بودن معدل های بالای کنکور و اونایی هست که رتبه های تک رقمی ، دو رقمی و سه رقمی کسب میکنند یعنی در هر صورت برمیگرده به اینکه حق اونایی که در منطقه محروم هستند خرده میشه و اونایی هم که با وجود تلاش های زیاد اما متاسفانه نتونستند به اون رتبه برتر برسند.
به نظرم این تاثیر ۶۰ درصد قطعی به مثبت تغییر خواهد کرد وگرنه باید از ۳ پایه امتحان نهایی گرفته بشه تا اجرایی بشه در غیر این صورت ظلم به دانش اموزان خواهد بود و خود این امتحانات نهایی نیز استرس زا میشه
و دو بار در سال برگزار شدن کنکور فقط یکی از تصمیمات این مصوبه هست و بنظرم نمیتونه موثر باشه.