به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، ۳۰ آذر ماه آخرین مهلت دریافت نسخههای کاغذی بود اما همچنان در داروخانهها نسخههای کاغذی پذیرش میشود، پزشکان نسخههای کاغذی صادر میکنند و اجرای این طرح به تأخیر افتاده است.
طبق قانون پنجم و ششم توسعه، دولت باید امسال این طرح را اجرا میکرد؛ مزایای این طرح شامل جلوگیری از مصرف بی رویه دارو، تداخلات دارویی، رفع خطاهای نسخه خوانی و جلوگیری از قاچاق دارو است.
اجرای موفق این طرح منوط به تهیه زیرساختهای آن است تا بیمه شدگان به راحتی از خدمات نسخه های الکترونیک استفاده کنند و بیمه سلامت پیشتاز در اجرای این طرح است.
خراسان جنوبی پیشتاز در اجرای طرح نسخ الکترونیکی
اربابی مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: در استان حدود ۹۰ درصد و در ۵ شهرستان ۱۰۰ درصد نسخ به صورت الکترونیکی صادر میشوند.
او گفت: خراسان جنوبی جزو استانهای پیشتاز در زمینه نخسه نویسی الکترونیک است.
اربابی گفت: صد درصد پزشکان طرف قرارداد، داروخانهها و مراکز پاراکلنیک که شامل آزمایشگاهها و رادیولوژیها میشوند به نسخه نویسی الکترونیک متصل شده اند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: همچنین برای مطبهای غیر طرف قرارداد دسترسی به نسخه نویسی الکترونیک فراهم شده است و کلمه عبور و آموزشها لازم به این پزشکان داده شده است.
او گفت: تعداد اندکی از پزشکان طرف قرارداد و غیر طرف قرارداد هنوز به سیستم نسخه نویسی الکترونیک متصل نشده اند و این امر سبب شده است تا برخی از نسخه ها به صورت دستی صادر شوند و در داروخانه ها نیز این نسخه ها پذیرش شوند.
انتهای پیام/ م