به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، وجیه الله جعفری معاون صنایع معدنی وزارت صمت و رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در حاشیه بازدید از طرحها و صنایع معدنی سیستان در جمع خبرنگاران گفت: در تلاشیم تا گامهایی برای تحقق و توسعه منطقه سیستان و بلوچستان توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) و مجموعه سازمانهای تابعه اش برداشته میشود هرچه سریعتر به نتیجه برسد.
وی اظهار کرد: در حوزه سیستان و بلوچستان طرح اکتشافی معادن را در حدود ۹۰ هزار کیلومتر مربع از اراضی منطقه سیستان و بلوچستان توسط ایمیدرو و شرکتهای تابعه شروع کردیم که بخش عمده آن در سیستان است.
وی اضافه کرد: حدود ۵۴ محدوده معدنی که امکان ثبت به عنوان پروانه اکتشاف را دارند را شناسایی کردیم و عمدتا شامل مواد فلزی به مثل طلا، مس و منگنز و ... میشوند که تا پایان دی ماه گزارشهای تعدادی از آنها این پهنهها برای صدور پروانه اکتشاف به استان داده خواهند شد و مابقی نیز درحال انچاماست.
این مسئول تصریح کرد: امیدواریم در صورت ادامه کار اکتشافی در ۵۴ نقطه منطقه سیستان، به ذخایر خوبی دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به این مطلب که ایمیدرو ۲۵ درصد کل عملیاتی که باید در کشور انجام دهند را به سیستان و بلوچستان اختصاص داده، افزود: تلاش براین است تا پایان امسال سرمایه گذار از طریق مزایده مشخص و کار خود را در جانجا آغاز کند و این موضوع از برنامههای جدی ماست ما نیز کارهایی را باید انجام دهیم که کارهای زیرساختی و آموزش نیرو در منطقه از جمله آنهاست و نکته دیگر آنکه پیگیر سهام دار شدن مردم منطقه در این پروژه هستیم تا بهره اصلی به آنان برسد.
وی با اشاره به آنکه عمده محدودههای منطقه طلا و مس است ابراز امیدواری کرد: تا چهار سال آینده با اجرای طرحهای اکتشافی دو تا سه محدوده معدنی دیگر به عنوان محدودههای پر پتانسیل استان اضافه شوند.
وی خاطر نشان کرد: تا کنون ۳۵۰ میلیارد تومان هزینه اکتشافی ایمیدرو در سیستان و بلوچستان شده و این روند همچنان ادامه دارد و محدودیتی در این خصوص قائل نشدیم چرا که معادن جدید توسعه اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.
انتهای پیام/گ