سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اختصاص ارز ترجیحی به واردات چیزی جز رانت و فساد نداشته است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اختصاص ارز ترجیحی به واردات به جز رانت و فساد چیزی به دنبال نداشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به باشگاه خبرنگاران جوان گفت که اختصاص ارز ترجیحی به واردات به جز رانت و فساد در ۴ سال گذشته چیزی به دنبال نداشته است.

محمدرضا پورابراهیمی تأکید کرد که اگرچه بخشی از کالاهای تأمین شده با ارز ترجیحی به دست مردم رسیده اما از ۱۰ درصد تا حدود ۷۰ درصد در اتلاف منابع نظام اقتصادی نقش داشته است.

پیش از این به نقل از نمایندگان مجلس گفته شده بود پرونده‌های زیادی در مورد ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی در قوه قضائیه تشکیل شده است.

برخی کارشناسان و عده‌ای از نمایندگان اعتقاد دارند که با تغییر شیوه اختصاص ارز ترجیحی یا ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی، برای تأمین کالاهای اساسی و اطمینان از دسترسی مصرف کنندگان اصلی به این کالاها، به جای پول نقد باید یک اعتبار برای مصرف مانند شیوه دسترسی به سهمیه سوخت در نظر گرفته شود.

به گفته رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی دولت مکلف بوده پایگاه جامع نظام اطلاعاتی ایرانیان در ارتباط با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را برای شناسایی دهک‌های مورد نظر اعطای یارانه‌ها اجرا کند. تجربه‌ها و گزارش‌ها نشان داده، شناسایی جامعه هدف برای اعطای یارانه در طول سا‌ل‌های اخیر به دلیل نبود سامانه جامع اطلاعاتی با مشکلات و انتقادهایی همراه بوده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۴۹ ۰۲ دی ۱۴۰۰
راه حل مشکل حذف ارز ترجیحی و دادن پول به مردم نیست در صورت حذف ارز ترجیحی آیا مشخص است افزایش بی حساب و کتاب قیمتها را چه کسی پاسخگو خواهد بود ؟؟؟؟؟؟ دولت می تواند به جای پول در قالب کارت کالا که در آن مصرف ماهانه یک فرد از کالاهای اساسی در نظر گرفته شده در تامین نیاز خانوار اقدام کند هر کسی هم خواست بیشتر مصرف کند با قیمت آزاد تهیه کند .
ناشناس
۱۲:۵۸ ۰۲ دی ۱۴۰۰
کلا ارز ۴۲۰۰تومانی به غیر از دارو حذف کنید پول نان لواش رو به مردم بدهید تا سرمایه داران از منابع غذایی در کارنجات خود استفاده نکنن.