سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار آذربایجان‌شرقی مطرح کرد؛ 

عملیات اجرایی، ساخت و تجهیز بازارچه صنایع‌دستی قزلجه‌میدان تسریع شود

استاندار آذربایجان شرقی گفت: عملیات اجرایی، ساخت و تجهیز بازارچه صنایع دستی قزلجه میدان تبریز باید تسریع شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،عابدین خرم استاندار آذربایجان شرقی در بازدید از ناحیه صنعتی قزلجه‌میدان با بیان اینکه این منطقه فرصتی طلایی برای توسعه صنایع دستی آذربایجان شرقی است، گفت: راه اندازی این ناحیه می‌تواند در رشد و توسعه صنایع مختلف دستی استان که رشته‌های بسیار متنوع و مختلفی را شامل می‌شود موثر و تاثیرگذار باشد.

وی بر لزوم ایجاد نواحی و بازارچه‌های صنایع‌دستی متعدد در سطح آذربایجان شرقی تاکید  کرد و گفت: این استان با دارا بودن بیش از ۱۳ هزار هنرمند صنایع دستی یکی از استان‌های خلاق و هنری کشور است که همواره دست‌آفریده‌های هنرمندان آن نه تنها در سطح ملی، بلکه در عرصه‌های بین‌المللی مورد توجه هنردوستان قرار گرفته است.

خرم ادامه داد: بر همین اساس و برای رونق فعالیت و چرخه اقتصادی این حوزه خلاق، ایجاد نواحی و بازارچه‌های متعدد در سطح استان ضروری است.

وی با بیان اینکه تکمیل پروژه بازارچه صنایع‌دستی قزلجه‌میدان زمینه وسیعی را برای ارتباط و عرضه و تقاضا مستقیم بین هنرمندان و مخاطبان هنردوست ایجاد خواهد کرد، گفت: بازارچه صنایع‌دستی قزلجه میدان فرصتی طلایی برای فعالیت گسترده هنرمندان و همچنین ارتباط مستقیم مخاطبان با آن‌ها است، لذا لازم است تا مکان‌های آماده شده برای هنرمندان بدون واسطه در اختیار آن‌ها قرار گیرد.

خرم اظهار داشت: توسعه گردشگری و صنایع دستی استان از اولویت‌های مهم استانداری آذربایجان شرقی است و در این راستا تمامی اهداف با تلاشی مضاعف برای رونق بخشی به این دو صنعت پویا برنامه ریزی و در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی تکمیل این پروژه را برای اشتغال‌زایی و بازاریابی آثار هنرمندان، دارای اهمیت دانست و گفت: این پروژه با پیگیری مسئولان میراث فرهنگی استان و دنبال کردن راهکار‌های تامین اعتبار، می‌تواند سریعتر به بهره‌برداری برسد و نویدبخش روز‌های خوب برای هنرمندان صنایع دستی باشد.

خرم خطاب به مسئولان میراث فرهنگی و مجریان پروژه توصیه کرد، هویت ایرانی، اسلامی و بومی بازارچه در معماری و غرفه‌ها نمایان و بستر برای هنرنمایی اساتید و اهالی صنایع دستی فراهم شود و همچنین با تدوین اساسنامه و ایجاد اتحادیه برای این قشر فرهنگی و هنری، زمینه روش‌مندی برای فعالیت مداوم مهیا شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی صنایع چرم، فرش، تابلوفرش و دیگر هنرصنعت‌های بومی و محلی را برای گذشته و آینده تبریز مهم دانست و از مسئولان میراث فرهنگی خواست تا برنامه‌ریزی منسجمی برای ایجاد چنین مراکزی در اقصی‌نقاط استان داشته باشند.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.