به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، کیانوش چقامیرزا مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت : تازهترین نتایج نظام رتبهبندی جهانی ISC به تازگی منتشر شده و دانشگاه رازی موفق شده به همراه دانشگاههای بوعلی سینا و سمنان در رتبه یازدهم دانشگاههای جامع کشور قرار گیرد.
او با بیان اینکه دادههای نظام رتبهبندی جهانی ISC، از پایگاههای مستقل و معتبر جهانی گردآوری شده است و خوداظهاری دانشگاهها نقشی در نتایج آن ندارد، گفت : ISC در سال جاری، تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ دانشگاه را مورد بررسی قرار داده که ۵۱ دانشگاه از کشور ایران موفق شدهاند در این نظام رتبهبندی قرار گیرند.
چقامیرزا با اشاره به شاخصهای نظام رتبهبندی جهانی ISC در بررسی دانشگاههای جهان افزود: در این نظام رتبهبندی شاخص پژوهش با وزن ۶۰ درصد بیشترین سهم را در ارزیابی دانشگاهها برعهده دارد. شاخص آموزش ۱۰ درصد؛ نوآوری ۱۵ درصد و فعالیتهای بینالمللی نیز ۱۵ درصد وزن دارد.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به امتیازات این دانشگاه در هریک از شاخصها افزود: بالاترین امتیاز دانشگاه رازی در شاخص پژوهش بوده است. این دانشگاه با امتیاز ۵۸.۹ در رتبه هزار و ۵۱۷ جهان در شاخص پژوهش قرار گرفته است. دانشگاه رازی در شاخص آموزش در رده ۱۵۶۳، در شاخص همکاریهای بینالمللی در رتبه ۱۷۰۱ و در شاخص نوآوری در رده ۲۱۳۶ قرار گرفته است .
انتهای پیام/د