سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیش از ۲۵۱ هزار کارمند واکسن کرونا نزده‌اند/ صد کیت تشخیص اُمیکرون به استان‌های کشور ارسال شده است

دبیر کمیته امنیتی و اجتماعی کرونا از اجرا شدن گام‌های طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا خبر داد.

حسین قاسمی دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد مقابله با کرونا در گفت‌وگو با  باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره اجرایی شدن فازهای طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا اظهار کرد: طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید در پنج فاز پیش‌بینی شده که فاز اول آن مربوط به دستگاه‌های اجرایی بود و از تاریخ ۲۱ آذرماه عملیاتی شد؛ همچنین فاز دوم آن مربوط به سیستم حمل و نقل درون شهری شامل تاکسی‌ها، تاکسی‌های اینترنتی و شرکت واحد اتوبوسرانی است که وضعیت سلامت رانندگان کنترل و متناسب با وضعیت سلامت فعالیت آن‌ها آغاز می‌شود.

احمد وحیدی وزیر کشور چندی پیش بیان کرده بود که دستگاه‌های اجرایی ، حمل و نقل درون شهری، واحدها و فعالیت های صنفی، حمل و نقل برون شهری و تردد خودروهای شهری، مراکز علمی و تحقیقاتی و آموزشی ۵ مرحله اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری در بستر سامانه امید هستند.

قاسمی بیان کرد که فاز سوم این طرح در خصوص فعالیت واحد‌های صنفی است و فاز چهارم بحث حمل و نقل برون شهری تردد خودرو‌های شخصی پوشش می‌دهد؛ همچنین فاز پنجم این طرح مراکز علمی و تحقیقاتی را پوشش می‌دهد. ما زمان پیش فرض برای اجرای این طرح‌ها را یک هفته در نظر گرفته‌ایم، اما ممکن است یک یا دو روز اجرای هر طرح به تاخیر بیفتد. این طرح نیازمند پروفایل شخصی در بستر سامانه امید است که شهروندان بتوانند از خدمات استفاده کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی اینکه با توجه به اجرایی شدن فاز اول طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا وضعیت کارمندان در دستگاه‌های اجرایی چگونه بوده است؟ توضیح داد که بنابر ماده ۲ قانون مدیریت بحران، ما از مجموعه اطلاعاتی که در سازمان اداری استخدامی دریافت کردیم، از حدود ۲ میلیون و ۵۸۱ هزار و ۸۱۹ نفر کارمندان، ۲۵۱ هزار و ۶۱۸ نفر از آن‌ها واکسیناسیون نشده بودند، البته برای حدود ۲۳۰ نفر، پنج دز واکسن ثبت شده بود و این اطلاعات متعدد که وارد سامانه شده یک خطای سیستمی است که همکاران در حال بررسی این موضوع هستند.

قاسمی معتقد است که از ۲ میلیون و ۵۸۰ هزار و ۸۱۹ نفر، حدود ۲۵۱ هزارو ۶۱۸ نفر اطلاعات واکسیناسیون آن‌ها در سیستم وجود ندارد که یا این افراد واکسن زدند، اما در سیستم ثبت نشده و یا کلاً واکسیناسیون انجام ندادند.او معتقد است که آن دسته از کارمندانی که واکسن نزدند، باید نامه پی سی آر منفی برای حضور در محیط کار ارائه کنند، اما آن‌هایی که واکسیناسیون انجام دادند اما اطلاعاتی در سامانه امید وجود ندارد، باید به مراکز واکسیناسیون خود مراجعه و با ارائه کارت واکسیناسیون در سامانه ثبت کنند.

قاسمی  می گوید از بین واکسیناسیون‌هایی که انجام شده، ۷۰.۳۵ درصد از واکسیناسیون‌ها انجام شده و حدود ۱۰ درصد واکسن نزده ثبت شده که جزو اطلاعاتی است که در سامانه احصا شده است؛ همچنین گروه‌های سنی بین ۳۰ تا ۵۰ سال هم بیشترین گروه‌های سنی بودند که واکسیناسیون آن‌ها در سامانه ثبت نشده است؛ در بین استان‌ها به ترتیب استان‌های قم، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کردستان و خوزستان هم بیش از ۱۰ درصد واکسیناسیون را انجام ندادند.

شیوع ٱمیکرون در ایران قابل پیش بینی بود، این جمله را قاسمی می گوید و ادامه می دهد قبلاً دو تا سه ماه برای شیوع این بیماری و گردش ویروس در کشور در نظر گرفته بودند، اما اکنون سرعت انتشار امیکرون رفته بالا است. براساس اظهارات معاون وزارت بهداشت برای هر استان صد کیت تشخیص امیکرون ارسال شده که آن‌ها نمونه‌های آزمایشگاهی را بر می‌گرداند و در آزمایشگاه مرجع این ویروس بررسی می‌شود. ما یکشنبه جلسه فوق العاده کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد مقابله با کرونا را برگزار کردیم و یکسری محدودیت‌ها و کنترل‌ها را در مرز‌های زمینی و هوایی به صورت مستقیم و غیر مستقیم ابلاغ کردیم که مربوط به هشت کشور آفریقایی که منبع ویروس امیکرون بودند، می‌شود.

قاسمی  می گوید همراه داشتن کارت واکسن و آزمایش پی سی آر منفی لازمه برای ورود به کشور است و همچنین اگر افراد در مرزها، مشکوک به ویروس باشند، از آن‌ها تست کرونا گرفته می‌شود و چنانچه شرایط آن‌ها مطلوب نباشد، باید با هزینه شخصی خود در قرنطینه‌هایی که تعیین شده بمانند. این محدودیت‌ها برای عملیاتی شدن به دستگاه‌ها اعم از وزارت خارجه، وزارت راه و وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.