سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

درگاه ملی صدور مجوز همچنان قطع است!

درگاه ملی صدور مجوز از ۲۳ آذرماه قطع بوده و همچنان علت قطعی آن توسط ثبت احوال اعلام نشده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در شرایطی که به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، یکی از راه‌های جلوگیری از گسترش این ویروس، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی است، دولت الکترونیک و ارائه خدمات به صورت غیر حضوری یکی از اقدامات لازم برای پیشگری محسوب می‌شود.

اما درگاه ملی مجوز‌های کشور از تاریخ ۲۰ آذرماه قطع و از دسترس خارج شده است.

طبق اطلاعیه‌ای که روی سایت درگاه ملی مجوزها قرار گرفته، به دلیل قطعی و عدم ارائه سرویس از سوی ارائه‌دهندگان سرویس پایه امکان ثبت درخواست مجوز از طریق این سایت از سه‌شنبه ۲۳ آذر وجود ندارد.

در این اطلاعیه هیچ اشاره‌ای به آغاز صدور مجوز و ارائه سرویس از طریق این درگاه نشده است.

ثبت‌احوال نیز تاکنون دلیل روشنی برای قطعی این سامانه و تبین مشکل پیش‌آمده بیان نکرده است.

درگاه ملی مجوزهای کشور که با هدف تسهیل صدور مجوزهای کسب‌‌وکار، شفافیت، عدالت و حذف مقررات دست‌وپاگیر شروع فعالیت می‌کرد، پنج روز است که امکان ثبت‌نام برای درخواست مجوز کسب‌وکارهای جدید را از دسترس خارج کرده است.

مالکی، رئیس دفتر درگاه ملی مجوزهای کشور در همین خصوص می گوید: دلیل قطعی را از سمت سازمان ثبت‌احوال کشور است و به‌رغم پیگیری‌های این نهاد در چند روز گذشته،‌ پاسخی از سمت ثبت‌احوال دریافت نکرده است.

استعلام از ثبت‌احوال و سازمان امور مالیاتی برای اطلاع از سوءپیشینه و وضعیت پایان خدمت از اصلی‌ترین استعلاماتی است که از سوی این درگاه برای بررسی درخواست مجوز گرفته می‌شود و با قطع شدن ارائه استعلام ثبت‌احوال عملاً ثبت‌نام برای درخواست جدید امکان‌پذیر نخواهد بود.

امیر سیاح رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد و دارایی  در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: این موضوع را باید از ثبت احوال و اتاق اصناف پیگیری کنید. 

ثبت احوال پاسخگوی علت قطعی سامانه نیست!

پیگیری های ما از ثبت احوال بدون نتیجه ماند و پاسخی ندادند. این در حالی است که طبق شنیده ها، ثبت احوال جلوی ثبت مجوزها و فعالیت سامانه را گرفته است.

طباطبایی سرپرست برنامه ریزی مرکز اصناف بازرگانان اتاق اصناف ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: ما یک سامانه اصناف داریم و روزانه ۱۵۰۰ پروانه کسب یا حواله صادر می‌کنیم، این فرآیند در گذشته دستی بود، اما در حال حاضر به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

او ادامه داد: برخی کار‌ها را از بستر G۴B انجام می‌دادیم و طبق قانون نیز تمامی مجوز‌های لازم را از طریق G۴B که زیر نظر وزارت اقتصاد است انجام می‌دهیم و این قطع بودن درگاه زیر نظر اصناف نیست.

سرپرست برنامه ریزی مرکز اصناف بازرگانان اتاق اصناف تصریح کرد: تمامی استعلامات صدور پروانه کسب، ثبت احوال و ... از طریق بستر G۴B انجام می‌شود که از هفته گذشته این سامانه قطع شده است و امکان مکاتبات میسر نیست. دلیل قطع بودن این سامانه را نمی‌دانیم و ممکن است قطع بودن این سامانه دلایل مالی یا نرم افزاری و سخت افزاری باشد.

شهریور ماه سال ۱۳۹۸، نمایندگان مجلس با ایجاد سامانه "درگاه ملی مجوز‌های کشور"به عنوان تنها مرجع رسمی مجوز‌های کشور موافقت کردند.

این درگاه دارای چارچوبی یکپارچه است که سامانه‌های چهارگانه پایگاه اطلاعاتی مجوز‌ها و استعلامات کشور (نما)، میز مشاوره کسب‌وکار (یاور) صدور مجوز‌های کشور (سام) و شکایات، انعکاس و پیگیری رسیدگی به شکایات متقاضیان صدور مجوز‌های کسب و کار (دادور) را شامل می‌شود.

طبق جدول زیر، تاکنون 2 میلیون و 72 هزار و 36 درخواست مجوز، 1 میلیون و 44 هزار و 569 درخواست مجوز صادر شده و 10 میلیون و 366 هزار و 616 استعلات مبادله شده در درگاه ملی مجوز کشور به ثبت رسیده است.

2,072,036 تعداد درخواست های مجوز در درگاه ملی مجوز کشور
1,044,569 تعداد درخواست مجوز صادر شده در درگاه ملی مجوز کشور
10,366,616 تعداد استعلامات مبادله شده در درگاه ملی مجوز کشور

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به این درگاه، ضمن دریافت مشاوره، از آخرین شیوه نحوه اخذ مجوز‌های کشور، ضوابط موجود، مدارک لازم، استعلامات، میزان هزینه، فرآیند و مدت‌زمان صدور آگاهی یابند و در گام بعدی با ثبت درخواست خود اقدام به ارائه مدارک و مستندات لازم به‌ صورت الکترونیکی کنند. سپس از وضعیت صدور مجوز خود از طریق پیامک مطلع شوند و در صورت نیاز اقدام به ثبت شکایت و پیگیری روند آن به‌صورت الکترونیکی کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۲:۰۵ ۲۵ بهمن ۱۴۰۲
هما چیز شده سایت آنم که قطع هستش وکسی جوابگو نیست
ناشناس
۰۲:۰۳ ۲۵ بهمن ۱۴۰۲
دوسال بود سایت یرای صدور پیش دبستانی بستا بود یک ماه باز کردن وگفتند باید آزمون بدیم ازمایش عدم اعتیاد وتست سلامت روان وسو پیشینه بدیم هما رو انجام دادیم کلی هزینه.کردیم آمدیم درخواست بدیم ومدارک بار گزاری کنیم سایت قطع شد.تا الان هم باز نشده.وکسی هم جوابگو نیست طرف حساب ما سایت آنم که زبان نداره.
اسدی
۲۰:۲۱ ۲۴ دی ۱۴۰۲
با سلام سه بار در سامانه هزینه احراز نشانی پرداخت کرده ام اما نشانی احراز نشده است اصلا هزینه مهم نیست مهم وقتی است که گرفته می شود پشتیبانی هم که قطع شده هیچ کس پاسخ گو نیست
ناشناس
۱۰:۲۹ ۲۴ دی ۱۴۰۲
با سلام من ۳ ماهه مکان اجاره کرده ام دارم اجاره میدم برا گرفتن مجوز ۳ ماه پیش اقدام کردم جواب استعلام ها اومده بعد اون همه انتظار و اجاره دادن و رفتن و امدن الان هم سامانه را قطع کرده اند حالا من چی کار کنم به کجا برم .
سیدحامد
۱۲:۰۷ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱
سلام
بابا چرا قطعه این سامانه؟
چرا یذره برا مردم احترام قائل نمیشید؟
من الان مغازه رو اجاره کردم ولی این سایت قطعه
کی جوابگوی من هست
ناشناس
۰۰:۲۶ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱
لطفا هر کدوم از عزیران تونستن ثبت کنن راهنمایی کنن
ناشناس
۲۳:۲۹ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
باز این درگاه مسخره ۵ روزه که قطع هست هیچکی پاسخگو نیست . بی‌عرضه ها
ناشناس
۲۳:۱۶ ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱
چرا رسیدگی نمیشه چرا واقعا براتون اهمیتی نداره که سامانه قطع هست واقعا متوجه زیان مردم نیستین یا اهمیتی نداره
علیرضا
۱۲:۴۰ ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱
سلام
من الان 14 روزه نمیتونم ثبت نام کنم سایت چجوری داره کنتور میندازه بعد چرا مرکز تلفن هاش رو جواب نمیده جالبه برای ارسال شکایت هم باید تو سایت ثبت نام کنی عملا شکایتی هم ثبت نمیشه.
فکر کنم ملت سرکارن مثل بقیه کارها اینم شعاره.
حسن
۰۰:۲۴ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
درگاه ملی مخل کسب کار شده وبایستی از فرایند صدور مجوزها حذف گردد
ناشناس
۱۳:۱۸ ۲۹ آذر ۱۴۰۰
محاکمه ستاد شبه علمی کرونا
ناشناس
۱۱:۲۴ ۲۹ آذر ۱۴۰۰
دیروز رییس کل ثبت احوال عوض شد و بجاش رییس جدید آمد ،، شاید علتش حضور مدیران بی عرضه و تنبل دولت کلید بوده باشد
ناشناس
۱۱:۱۹ ۲۹ آذر ۱۴۰۰
مجوز چیه؟ با جیب خالی وام بگیرند اونم چیزهای بدرنخور بسازند بریزند تو بازار بگن تولید ایران چند برابر شده کیفیت جنسها اقتضاحه اونوقت میگن تولید کنید مجوز نباید داده شود
ناشناس
۰۹:۲۹ ۲۹ آذر ۱۴۰۰
سلام از مجلس شورای اسلامی میخواهیم فکری به حال اشتغال چندمیلیون فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار لیسانس و فوق لیسانس،سربازی رفته،عضو خانواده ایثارگر،بسیجی و شورای پایگاه می‌کرد که هر چه دارند از امنیتی هست که این عزیزان فی سبیل الله براشون درست کردند،اینها نه کاری دارند،نه خانه ای،نه خودرویی،حداقل دولت دومیلیارد تومن وام بانکی بدون سود و بدون ضامن به این عزیزان بدند،چون هیشکی ضامن یک بیکار نمیشود.علم بهتر است یا ثروت،عدالت برای همه مردم ایران.نصیروندگرمی.با تشکر
ناشناس
۰۰:۴۵ ۰۱ دی ۱۴۰۱
خوب این عدالته بنظرت؟؟؟خخخ
ناشناس
۰۸:۵۶ ۲۹ آذر ۱۴۰۰
اول خود درگاه باید مجوز بگیره دیگه اینکه دیر شده
ناشناس
۰۸:۴۹ ۲۹ آذر ۱۴۰۰
اسمش هم تن خیلی ها را تا حالا لرزانده چون نان خیلی ها را آجر کرده ! شکرش باقیه که هنوز از اساس بساطش جمع نشده!
مجتبی
۰۸:۳۰ ۲۹ آذر ۱۴۰۰
این شد جواب ثبت احوال جوابگو نیست !!!!
ناشناس
۰۸:۱۲ ۲۹ آذر ۱۴۰۰
سه امتیاز به وزارت کار وقتی یه بیسواد میشه وزیر کار