سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۶۸ درصد از اراضی ملی استان اردبیل سنددار شدند

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت:با اجرای طرح ملی کاداستر ۶۸ درصد از اراضی ملی استان اردبیل سنددار شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمود قلی‌زاده، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: از زمان اجرای طرح کاداستر از ۱۱ سال گذشته تا پایان ۱۳۹۸ در مجموع ۲۸۷ هزار هکتار از اراضی ملی استان تثبیت شده بود که پارسال نیز با تثبیت ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه از اراضی ملی استان به مساحت ۳۶۵ هزار هکتار مجموع اراضی ملی تثبیت شده در استان به ۶۵۲ هزار هکتار رسیده است.

او  با بیان اینکه مساحت استان اردبیل حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار است، اظهار کرد: از این مقدار ۹۵۶ هزار هکتار اراضی ملی، ۷۵۰ هزار هکتار اراضی زراعی و کشاورزی و مابقی نیز اراضی شهری و روستایی است.

قلی زاده با اشاره به اینکه اولویت اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اردبیل تثبیت اراضی ملی است، بیان کرد: تلاش می‌شود تمامی اراضی ملی استان امسال شناسایی، جانمایی و با صدور سند تک برگی تثبیت شود.

او  با اشاره به اینکه بیش از یک سوم پرونده‌های وارده به سامانه قضایی مربوط به اختلافات در حوزه اراضی ملی وکشاورزی  است، افزود: با اجرای کامل طرح کاداستر ضمن پیشگیری از اختلاف و تشکیل پرونده قضایی از هرگونه تجاوز به اراضی ملی و تصرفات غیرقانونی و زمین‌خواری در اراضی ملی و دولتی جلوگیری خواهد شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل  اظهار کرد: در حالی که اختلاف موجود ما بین سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل منابع طبیعی استان اردبیل بر سر مالکیت اراضی ملی موجب ایجاد مشکل برای بهره برداران کشاورزی استان می‌شد با اجرای طرح ملی رفع تداخل ضمن حل مشکل موجود بین دو سازمان دولتی، با صدور اسناد رسمی برای اراضی ملی و کشاورزی در حوزه رفع تداخلات نیز ۴۰ هزار هکتار تفکیک اسناد به انجام رسیده است.

او مزایای طرح کاداستر را در حوزه مدیریت بازار تقویت تجارت و عرضه و تقاضا و همچنین ارزیابی از نیاز بازار را یادآور شد و گفت: در حقیقت با اجرای این طرح اراضی کشور شناسنامه‌دار شده و برنامه‌ریزان به راحتی می‌توانند در جهت کشت و زرع درست و حوزه صادارت و واردات و خروج از یک نگاه سنتی در این بخش صحیح و واقع‌بینانه عمل کنند.

انتهای پیام/ع

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۱۴ ۲۹ آذر ۱۴۰۰
با سلام . بعد از چهار دهه این بسیار کم است . بنظر می رسد چهار ده دیگر لازم است که کل اراضی ملی سندار شود