به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه کیک دو لایه با قهوه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
شکر....... یکسوم پیمانه (۷۵ گرم)
قهوه.......۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
پودر دارچین...... یک و یکدوم قاشق چایخوری
آرد........ یک و یکدوم پیمانه (۲۳۰ گرم)
شکر......... یکدوم پیمانه (۱۱۰ گرم)
بیکینگپودر....... یک قاشق چایخوری
جوششیرین........ یکدوم قاشق چایخوری
نمک........ یکهشتم قاشق چایخوری
تخممرغ...... یک عدد، کمی زده شده
ماست سادهی کمچرب..... ۲۳۰ گرم
کره یا مارگارین آب شده.....۳ قاشق سوپخوری
وانیل ....... یکچهارم چایخوری
گردوی خرد شده ...... یکچهارم پیمانه
روشتهیه
کف و حدود ۲ سانتیمتر از دیوارهی قالب (۵×۲۰×۲۰ سانتیمتری) را چرب کرده و کنار بگذارید. فر را با حرارت ۳۵۰ درجهی فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. در ظرف کوچکی یکسوم پیمانه شکر را با قهوه و پودر دارچین مخلوط کرده و کنار بگذارید. آرد، یکدوم پیمانه شکر، بیکینگپودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط نموده و در ظرف دیگری تخممرغ، ماست، کرهی آب شده و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید. این مواد را به مخلوط آرد اضافه کرده و تا حدی که کاملاً مواد خشک مرطوب شوند، هم بزنید. نصف مایه را در قالب پهن کنید و روی آن نصف مخلوط شکر و قهوه را بپاشید. بقیهی مایه کیک را روی مواد قبلی ریخته و پهن کنید. در آخر بقیهی مواد شکری را روی کیک پاشیده و گردوی خرد شده را روی سطح مواد بریزید. قالب را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در طبقه اول فر گرم شده بگذارید. برای اطمینان از پخت کیک میتوانید از فرو بردن خلال دندان در مرکز کیک استفاده کنید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/