سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در پایان معاملات امروز رقم خورد؛

شاخص کل بورس بیش از یک هزار واحد رشد کرد

شاخص کل بورس امروز با رشد یک هزار و ۳۷۷ واحد، در تراز یک میلیون و ۲۹۳ هزار و ۲۱۶ واحدی متوقف شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ شاخص کل بورس تهران، امروز چهارشنبه (۲۴ آذرماه) در ابتدای معاملات با رشد ۲۵۴ واحد در ارتفاع یک میلیون و ۲۹۲ هزار واحدی قرار گرفت. در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس با رشد یک هزار و ۳۷۷ واحد، در تراز یک میلیون و ۲۹۳ هزار و ۲۱۶ واحدی متوقف شد.


بیشتر بخوانید


ارزش معاملات بورس تهران امروز به حدود رقم هزار و ۵۱۹ میلیارد تومان رسید. «میدکو»، «فملی» و «شفن» سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند و «خودرو»، «خساپا» و «فولاد» سه نماد پر تراکنش بودند.


شاخص هم وزن نیز با اُفت ۹۶۰ واحدی بر روی پله ۳۴۴ هزار و ۵۰۵ واحد قرار گرفت. همچنین حجم معاملات امروز سهام در بورس تهران به تعداد ۳ هزار و ۶۷۰ میلیارد سهم به ارزش یک هزار و ۵۱۹ میلیارد تومان رسید.



شاخص فرابورس هم با اُفت ۲۰ واحد روی پله ۱۸ هزار و ۵۷۰ واحدی قرار گرفت. همچنین حجم معاملات امروز در فرابورس ایران به تعداد ۶۰۴ هزار و ۶۸۰ میلیون سهم به ارزش ۴۷۳ میلیارد تومان رسید.

نماد‌های تاثیر گذار در شاخص کل بورس

نماد‌های میدکو، فملی و شفن به ترتیب با ۶۶۰.۲۸، ۶۰۰.۲۵ و ۵۰۳.۱۵ واحد بیشترین تاثیر مثبت را به جای گذاشتند. خودرو، مبین و وغدیر به ترتیب با ۳۹۹.۸۶، ۳۷۴.۵۶ و ۲۷۰.۱۱ واحد بیشترین تاثیر منفی را به جای گذاشتند.

نماد‌های تاثیر گذار در فرابورس

نماد‌های زاگرس، آریا و شبصیر به ترتیب با ۷.۸، ۶.۵۱ و ۴.۶ واحد، بیشترین تاثیر مثبت را به جای گذاشتند و نماد‌های سمگا، ارفع و کگهر به ترتیب با ۶.۱۲، ۴.۹۳ و ۴.۲۳ واحد بیشترین تاثیر منفی را به جای گذاشتند.

برترین گروه صنعت بورس

امروز گروه خودرو بیشترین ارزش معامله را با مبلغ ۳۸۰ میلیارد تومان به خود اختصاص داد. فلزات اساسی، شیمیایی و اداره بازار‌های مالی در رتبه‌های بعدی ارزش معاملات قرار داشتند.

بیشترین افزایش و کاهش قیمت در بورس

سهام شرکت‌های داسوه، شفن و واعتبار بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکت‌های غاذر، ختور و کاذر بیشترین کاهش قیمت را در بورس تهران تجربه کردند.

بیشترین افزایش و کاهش قیمت در فرابورس

سهام شرکت‌های نطرین، شبصیر و مادیرا بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکت وگستر، غمینو و داوه بیشترین کاهش قیمت را در فرابورس ایران تجربه کردند.

برترین عرضه و تقاضا در بورس

بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکت‌های پارند، کمند و افران و بیشترین عرضه و فروش سهام را نماد‌های انرژی ۲، دپارسح و وسخوز در بورس تهران داشتند.

برترین عرضه و تقاضا در فرابورس

بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکت‌های اعتماد، اوصتا و سپیدما و بیشترین عرضه فروش سهام را نماد‌های تابان ۰۳، اوصتا و حآفرین در فرابورس ایران داشتند.

بیشترین ارزش و حجم معاملات سهام در بورس و فرابورس

نماد‌های امین یکم ۴، صایپا ۴۰۹ و فردا بیشترین ارزش معامله و نماد‌های امین یکم ۲، امین یکم ۴ و خودرو بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.

همچنین اعتماد ۴، اوصتا ۴ و گنجین ۴ بیشترین ارزش معامله و نماد‌های گنجین ۴، اوصتا ۴ و کرمان بیشترین حجم معامله را در فرابورس ایران تجربه کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۵۸ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
دولت لطفا بورس را به شرایط اخر مرداد و قبل از تحویل دولت برساند .. سود نخواستیم
از وقتی وزیر اقتصاد (خاندوزی) سر کار اومده تمام سهم هایی که 40 درصد ریزش داشتن 30 درصد دیگر ریختن
ما اصلاح و حمایت نمیخوایم ... سود هم نمیخوایم .. پول خودمونو بدین
ناشناس
۱۴:۵۳ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
آقای رییسی، اگه نمیتونی بر خلاف وعده های مکرری که خودت و همکارانت موقع انتخابات برای بهبود بورس دادید، وضعیت بازار سرمایه رو درست کنید (که البته بسیار بدتر هم شد)، کمترین کاری که میتونید انجام بدید اینه که دسته جمعی استعفاء بدین.
والسلام
ناشناس
۱۴:۵۱ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
اگر کسی یک دستاورد به جز دکتر کردن یک شبه رییسی برای این دولت با ذکر دلیل بگه، من بهش ایمان میارم . تازه از وقتی این اومده همه ی سهمها بیست تا سی درصد دیگه ریختن، بجاش دلار بیست درصد رفته بالا.
علی
۱۴:۲۳ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
فعلا تو بایکوت خبری همه رسانه دارن سرمایه مردم دود مبکنن
ناشناس
۱۴:۲۲ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
سرمایه مردم اب شد بعد یه مشت چرت و پرت تحویل میدید
ناشناس
۱۴:۲۲ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
99 درصد بازار منفی ریزش بزرگ هست چیزی احیانا درباره اش نمیگید 1000 واحد سوری که بصورت دستکاری مثبته میگید....ننگ بر شما