سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شاخص ها و امتیازات موثر در رتبه بندی معلمان تعیین شد

نمایندگان مجلس مقرر کردند که دوره های ضمن خدمت تربیت دبیر، سنوات تحصیلی، مدیریتی و دانشگاه های تربیت دبیر و معلم نیز جزء این شاخص ها باشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۴ آذرماه) مجلس شورای اسلامی، با ماده ۴ لایحه رتبه بندی معلمان و اصلاحات آن موافقت کردند.

بر اساس ماده ۴ این لایحه؛ فرآیند رتبه بندی برای کلیه معلمان بر مبنای امتیازات ناشی از دوره‌های ضمن خدمت، سنوات تحصیلی در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر و شهید رجایی، شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه ای، عملکرد رقابتی، دانش تخصصی- تربیتی، پژوهشی، خلاقیت و نوآوری، سنوات تجربه معلمی، سوابق مدیریتی در آموزش و پرورش، آخرین مدرک تحصیلی و کسب امتیازات لازم در نظام رتبه بندی معلمان در یکی از رتبه‌های ماده (۳) این قانون و مطابق آیین نامه اجرایی این قانون، حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۰ انجام می‌شود.

براساس تبصره این ماده افرادی که با عناوین شغلی مندرج در بند (۱) ماده (۲) این قانون، در پست‌های اداری وزارت آموزش و پرورش اشتغال دارند، کماکان معلم هستند.

در جریان بررسی رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان، با ماده ۵ این لایحه با ۱۸۷ رأی موافق، ۵ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۲ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در ماده ۵ آمده است: کسب رتبه‌های بالاتر مستلزم حداقل پنج سال خدمت در هر یک از رتبه‌ها و کسب سایر شرایط لازم تعیین شده در آیین نامه اجرایی این قانون خواهد بود. بر اساس تبصره ۱ این ماده؛ دوره خدمت در هر رتبه برای معلمان شاغل در دوره ابتدایی، مدارس استثنایی و مناطق محروم، مرزی و عشایری، به ازای هر یک سال خدمت ۳ ماه از سقف رتبه کاهش می‌یابد.

بر اساس تبصره ۲ این ماده؛ دوره خدمت در هر رتبه برای نخبگان موضوع آیین نامه احراز استعداد‌های برتر و نخبگی مصوب ۱۳۸۵/۶/۱۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی، صرفاً برای یکبار حداقل سه سال می‌باشد. بر اساس تبصره ۳ این ماده؛ حداقل سابقه خدمت معلمی برای کسب رتبه‌های دانشیار معلم و استاد معلم به ترتیب (۱۵) و (۲۱) سال است و ارفاقات مذکور در تبصره‌های (۱) و (۲) این ماده، از این مدت کسر می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
کاربر x
۲۰:۲۶ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
در تنظیم آیین نامه اجرایی رتبه بندی دولت به گونه ای عمل نکند که نارضایتی بین فرهنیگیان ایجاد شود. نماینده دولت در مجلس مرتب با رتبه بندی مخالفت می کرد! ؟ ...
ناشناس
۱۳:۳۰ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
لطفا به فکر حقوق کارمندان دانشگاه ها هم باشید کار زیاد حقوق کم

فقط همگی ابرومند هستند و تجمع نمی کنند
ناشناس
۱۱:۲۶ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
با سلام بنظرم یکی از عادت اشتباه در جامعه این میباشد مسوولین با مشاهده اعتراض و تجمع فوری توجه به اعتراض آنها می شود چرا قبل از تجمع و حتی منجر به سوء استفاده دشمنان و ....گردد اقدام لازم را بعمل نمی آورند حتی زسیدگی به مشکلات فردی توسط ادارات و.. بعد از خود سوزی و یا خودکشی آنوقت تازه اقدام لازم و برخورد لازم را با مدیر بعمل می آورند نمی دانم قانون پیشگیری در کجا قرار دارد به انتظار رسیدگی قبل از تنش و تجمع و .....
ناشناس
۱۹:۴۳ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
تو فکر میکنی مشکل را حل کردن؟ نه بابا این ها همه بازی با کلمات و باز کردن راه قانونی برای حقوق های نجومی خودشانه . 80 درصد مربی هیئت علمی پایه 1 دانشگاه تهران میشه 8 تومن .