سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پایان سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به امارات

سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به امارات عصر امروز با بیانیه مشترکی پایان یافت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد امارات در بیانیه‌ای مشترک تمایل خود را برای تقویت روابط دو جانبه و ایجاد یک صندوق مشارکتی در راستای توسعه و تقویت روابط تجاری و اقتصادی اعلام کردند. با این حال، در این بیانیه هیچ اشاره‌ای به دو موضوع مهم یعنی درگیری صهیونیست‌ها با فلسطینی‌ها و آنچه این روزها موجب نگرانی زیاد رژیم صهیونیستی شده یعنی برنامه هسته‌ای ایران نشده است.

بنابر اعلام منابع خبری، در انتهای این دیدار بنت از ولیعهد امارات برای سفر به اراضی اشغالی دعوت کرده و محمد بن زاید نیز این دعوت را پذیرفته است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار خود مدعی شده بود که تثبیت روابط بین تل آویو و ابوظبی گنج گرانبهایی برای سراسر منطقه است!

نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی در ساعات پایانی دیروز (یکشنبه) وارد ابوظبی شد و مورد استقبال وزیر خارجه امارات قرار گرفت. این نخستین سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به امارات پس از عادی سازی روابط تل آویو و ابوظبی است.

در ماه ژوئن گذشته نیز «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به عنوان نخستین مقام صهیونیست و برای افتتاح سفارت این رژیم در ابوظبی به امارات سفر کرد.

سفر بنت به امارات در حالی صورت می گیرد که بعد از تغییرات محسوس سیاست امارات در قبال ایران در‌های روابط میان تهران و ابوظبی گشوده شده است، اما این اتفاق برای صهیونیست‌ها نگران‌کننده بوده و آن را برخلاف مصلحت خود اعلام کرده‌اند.

شایان ذکر است بعد از اینکه کشور‌های عربی منطقه متوجه قدرت ایران شده و رژیم صهیونیستی را مهره‌ای سوخته دیدند در یک چرخش محسوس به دنبال روابط مثبت با ایران هستند. در همین راستا عربستان با کشورمان چهار دور مذاکره برگزار کرده و امارات نیز بعد از سفر «طحنون بن زاید» مشاور امنیت ملی امارات به تهران از «حجت الاسلام ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران دعوت کرد به این کشور سفر کند.

در اواسط ماه سپتامبر سال ۲۰۲۰ امارات در خیانتی آشکار به ملت فلسطین روابط خود با رژیم صهیونیستی را طی توافق‌نامه‌ای موسوم به «توافق آبراهام» عادی سازی کرد و دو طرف همکاری بیشتر در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را آغاز کردند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.