سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز کار خرید و انجماد مرغ گوشتی در کرمانشاه

کار خرید و انجماد مرغ گوشتی در استان کرمانشاه از امروز آغاز شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، علی قربانی سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام استان کرمانشاه گفت: این اقدام بر اساس مجوز شرکت پشتیبانی امور دام کشور و در راستای تعادل بخشی به بازار تولید و مصرف انجام می‌شود.

او با اشاره به اینکه ۵۱۰ واحد مرغداری گوشتی در سطح استان کرمانشاه فعالیت دارند بیان داشت: کار خرید از این واحد‌ها بر عهده اتحاد‌یه‌های مرغداران گوشتی است.

قربانی در ادامه افزود: برای این اقدام، هماهنگی لازم بین کشتارگاه‌های صنعتی مرغ گوشتی در استان انجام شده است.

سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام استان کرمانشاه گفت: پیش بینی می‌شود با این خرید بیش از ۳۰۰ تن مرغ گوشتی خریداری، منجمد و ذخیره شود.

انتهای پیام/ق

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.