سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رتبه نخست کشور در بخش فیلم طرح ملی فهما به کردستان تعلق دارد

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری کردستان گفت: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان در بخش فیلم طرح ملی فهما (سامانه فرهنگی هنری مساجد ایران) رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، کامل گلباغی  مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری کردستان امروز در نشستی با خبرنگاران استان ضمن تبریک سی و هفتمین سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی که ستاد عالی کانون مساجد حاصل تصمیم این شورا است، اظهار داشت: امسال سومین سال اجرای طرح ملی فهما (سامانه فرهنگی هنری مساجد ایران) در کشور و به تبع استان است و در آخرین ارزیابی انجام شده در بین ۳۵ استان رتبه سیزدهم را به خود اختصاص داده است.

گلباغی با اشاره به اینکه از ۶۱۲ کانون فرهنگی و هنری موجود در استان ۵۸۴ کانون در این طرح مشارکت داشتند، افزود: از این تعداد هم ۳۸۱ کانون در سامانه ملی فهما امتیاز کسب کردند.

او با اشاره به اینکه حداکثر امتیاز تعریف شده در این طرح ۲۰ هزار است، افزود: بیشترین امتیاز کسب شده توسط کانون‌های استان ۱۴ هزار است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری کردستان یادآور شد: سه کانون فرهنگی هنری مساجد استان واقع در شهرستان‌های قروه، سنندج و دیواندره در بین ۲۶ هزار کانون موجود در طرح فهما رتبه زیر ۱۰۰ را کسب کردند.

گلباغی با بیان اینکه طرح فهما دارای ۱۲ رواق است، اضافه کرد: کردستان در رواق فیلم رتبه نخست کشور، در رواق ترنج رتبه سیزدهم، کارآفرینی رتبه دهم، فناوری رتبه دهم، در رواق همدلی رتبه دوازدهم، در رواق سرود رتبه سوم و در رواق رسانه هم رتبه نهم را کسب کرده است.

او یادآور شد: در مجموع هشت هزار و ۸۵۸ نفر از اعضای کانون‌های مساجد استان در این طرح فعالیت دارند که از این تعداد هزار و ۲۳۴ نفر را بانوان و مابقی را مردان تشکیل داده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری کردستان با اشاره به اینکه در استان هم کانون‌های مستقر در قروه، سنندج، بیجار و دیواندره به ترتیب رتبه‌های اول تا چهارم را دارند، گفت: قروه دارای ۸۵ کانون فرهنگی هنری مساجد است که ۳۷ کانون آن دارای امتیاز‌های بالا است.

سه هزار مکان مذهبی در کردستان وجود دارد که تنها در ۶۱۲ مکان آن، کتابخانه و کانون مساجد مجوز فعالیت دریافت کرده اند از این تعداد ۴۳۳ کانون در روستا‌های استان واقع شده اند.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.