سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دیدار امام جمعه اصفهان با مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران

نماینده ولی فقیه در استان گفت: مساله کتاب بسیار مهم است، هر آنچه باعث می‌شود مساله‌ای یاد بگیریم و معنویات را بالا ببریم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان در دیدار مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران گفت: اگر کتاب نبود تمدن بشریت نیز وجود نداشت.

وی گفت: در چاپ برخی کتب مانند قرآن بی سلیقگی صورت گرفته است، این بی سلیقگی‌ها همچون در سایز، وزن و نوع چاپ و کاغذ باعث شده که هیچگاه از آن کتاب استفاده نشود.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان گفت: براساس فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) هرکار و سخن ما باید پشتوانه و مطالب علمی داشته و فلسفه‌ای در آن نهفته باشد.

وی با بیان اینکه نباید در زندگی و کتاب تشریفات ورود کند، با اشاره به کمبود کاغذ در کشور گفت: تشریفات در چاپ و کاغذ نوعی اسراف است و باید ضمن حفظ جذابیت و ظرافت در چاپ کتاب، از هدر رفت کاغذ جلوگیری کنید.

آیت الله طباطبایی نژاد گفت: دین در تمامی موارد ورود کرده و اگر از روش دین خارج شویم خطا کرده ایم گا‌ها مشاهده می‌شود که از پوست حیوانات برای جلد کتب استفاده می‌شود که این خلاف است.

وی ضمن ابراز خرسندی از افتتاح نخستین نمایشگاه مجازی کتاب استان اصفهان گفت: مقوله کتاب باید جدی گرفته شود، زیرا فرهنگ و دانش و علم مردم در آن نهفته است.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران نیز در این دیدار گفت: باید دسترسی آسان به کتاب برای عموم مردم استان اصفهان فراهم می‌شد و به همین دلیل از ظرفیت فضای مجازی برای این مهم استفاده کردیم و نمایشگاه مجازی کتاب استان اصفهان را در این بستر راه اندازی کردیم.

وی با بیان اینکه همان گونه که شهید سلیمانی گفته بودند ظرفیت‌هایی در تهدید‌ها است که ممکن است در فرصت‌ها نباشد گفت: موضوع کرونا محدودیت‌هایی داشت، اما فرصت‌هایی را برای ما فراهم آورد.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران گفت: خصوصیت نمایشگاه مجازی این است که همه مردم استان به آن دسترسی دارند حتی ساکنان در دورترین نقطه استان می‌توانند کتاب خود را از این نمایشگاه خریداری کنند.

وی گفت: در نمایشگاه حضوری تنها در مرکز استان و افرادی که حضور پیدا می‌کردند امکان بهره مندی و خرید کتاب از نمایشگاه وجود داشت، اما اکنون ظرفیت بسیار خوبی ایجاد شده و عموم مردم استان می‌توانند به نمایشگاه کتاب امسال دسترسی داشته باشند.

رمضانی گفت: بیش از ۱۱۰۰ ناشر برای این نمایشگاه ثبت نام کردند این در حالیست که بیشترین تعداد ناشر که در آخرین نمایشگاه فیزیکی کتاب داشتیم حدود ۳۰۰ ناشر بود.

وی گفت: مجموع کتاب‌هایی که تاکنون ناشران در نمایشگاه مجازی کتاب استان اصفهان عرضه کردند بیش از ۱۰۰ هزار عنوان کتاب بوده که بی نظیر است.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران گفت: مجموعه همکاران ما در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان اتفاقات خوبی را در یک هفته برگزاری نمایشگاه کتاب به عنوان هفته فرهنگی در حوزه‌های علمیه، کتابفروشی‌ها و بخش‌های مختلف سراسر استان پیش بینی کردند.

 نخستین نمایشگاه مجازی کتاب استان اصفهان از ۲۰ آذرماه در سایت اینترنتی www.ketab.ir کار خود را آغاز کرده است.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.