سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این هشت دلیل به شما می‌گوید که حتما بیشتر ماهی مصرف کنید

گرچه ماهی یکی از بهترین منابع پروتئین و سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ محسوب می‌شود اما تمایل به مصرف آن نسبت به گوشت قرمز و ماکیان کمتر است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند یک تا دو وعده ماهی در هفته میل شود که شناخت فواید آن می‌تواند عامل ترغیب ذائقه و گنجاندن آن در رژیم غذایی باشد.

در ادامه این مطلب به ۸ مورد از فواید عادت به خوردن ماهی اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از:

۱. منبع سرشار از ویتامین E

ویتامین E به خنثی شدن عملکرد رادیکال‌های آزاد و پیری زودرس سلول‌ها کمک می‌کند. تاثیر آنتی‌اکسیدانی این ویتامین از بدن در برابر بسیاری از عوامل بیماری‌زا مانند التهابات، رشد سلول‌های سرطانی و... اثبات شده است.

۲. منبع غنی امگا ۳

امگا ۳ اسید‌های چرب ضروری و مفید برای حفظ عملکرد صحیح سیستم قلبی‌عروقی هستند. این اسید‌های چرب همچنین به بهبود عملکرد شناختی، تقویت ایمنی و تعادل مطلوب اندام‌های بدن کمک می‌کند.

۳. حاوی پروتئین‌های باکیفیت

پروتئین‌های موجود در ماهی از نوع پروتئین‌های باکیفیت است. این پروتئین‌ها احساس سیری طولانی ایجاد می‌کنند و مانع از احساس ضعف بین وعده‌های غذایی می‌شود. از این نظر ماهی جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است و نیاز عضلات را تامین می‌کند.

۴. فاقد چربی زیاد

حتی ماهی‌های چرب نیز نسبت به گوشت قرمز چربی کمتری دارند که البته از نوع چربی مفید است. اما میزان چربی در ماهی‌های کم‌چرب بسیار پایین‌تر است. به‌طور کلی، این سطح چربی‌های مفید برای بدن لازم است و حتما باید در رژیم غذایی گنجانده شوند.

۵. سرشار از ویتامین D

ویتامین D به جذب کلسیم کمک می‌کند و از همین‌رو برای استحکام استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان ضروری است. گرچه این ویتامین تحت‌تاثیر نور خورشید در بدن سنتز می‌شود، اما مصرف خوراکی‌های غنی از این ویتامین مانند ماهی نیز مفید خواهد بود.

۶. سرشار از ید

ید ماده معدنی برای عملکرد مطلوب و متعادل هورمون‌های تیروئید است. ترشح کافی این هورمون‌ها در دوران جنینی برای شکل‌گیری و رشد سیستم عصبی ضروری است. همچنین کمبود ید در سنین مختلف نیز زمینه‌ساز اختلالات تیروئیدی و پیامد‌های آن است.

۷. منبع عالی فسفر

فسفر به حفظ استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند و مانع از بروز شکستگی‌های استخوانی می‌شود. البته فسفر در سلامت دندان‌ها نیز موثر است، زیرا مینای دندان‌ها را تقویت می‌کند.

۸. غذایی کم کالری

ماهی جزء غذا‌های کم‌کالری محسوب می‌شود و انتخاب خوبی در دوران رژیم لاغری است. البته باید مراقب بود که ماهی با روغن فراوان سرخ نشود یا در کنار آن سس‌های چرب نباشد.

منبع: سلامت

انتهای پیام/

برچسب ها: ماهی ، تغذیه سالم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
محمد
۲۱:۴۵ ۱۸ آذر ۱۴۰۰
مخصوصا اوزون برون بخورید هفته ای سه بار
ناشناس
۰۸:۰۶ ۱۸ آذر ۱۴۰۰
۱۰۰ تا دلیل بیار ، پول نداریم
ناشناس
۰۷:۵۹ ۱۸ آذر ۱۴۰۰
گران است مردم خرید شان کم است در خوردن نان خالی ماده اند وگرنه نیاز به تبلیغ نیست همه می دانند که ماهی برای سلامتی خوب است
ناشناس
۰۰:۱۲ ۱۸ آذر ۱۴۰۰
اصلا ماهی نخورید خیلی چیز مزخرفیه
سال یکی دوبار اونم ماهی دریا بخورید
این همه چاه دادن به پرورش ماهی تمام منابع آب زیرزمین رو نابود کردن طرح های که از اساس اشتباه بود
ناشناس
۱۸:۱۷ ۱۹ دی ۱۴۰۰
حرف زیادی نزن
ناشناس
۲۳:۳۱ ۱۷ آذر ۱۴۰۰
ببخشید پول رو هم بگید که چگونه به دست بیاوریم وگرنه خودمون می دونیم که باید ماهی هم بخوریم
ناشناس
۱۸:۱۷ ۱۹ دی ۱۴۰۰
اگه غیرت و عرضه داشته باشی میتونی
ناشناس
۲۲:۲۱ ۱۷ آذر ۱۴۰۰
ماهی غزل استخری عالی هست بدون مواد سمی
ناشناس
۲۱:۵۵ ۱۷ آذر ۱۴۰۰
یک دلیل هم هست که میگه مصرف نکنید- ماهی کیلویی چنده عوام؟!
ناشناس
۱۸:۱۷ ۱۹ دی ۱۴۰۰
پس ایمانت کشکه
ناشناس
۲۱:۴۷ ۱۷ آذر ۱۴۰۰
پول نداریم وگرنه لازم به یاداوری و تذکر نبود !
ناشناس
۲۱:۰۰ ۱۷ آذر ۱۴۰۰
فقط به یک دلیل ماهی نمیخوریم ،گرانی ماهی
ناشناس
۱۸:۱۶ ۱۹ دی ۱۴۰۰
پس به خدا ایمان نداری