به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از القدس العربی، تماسها، مطالبات و فشارهای بینالمللی بر «حمد بن عیسی آل خلیفه»، پادشاه بحرین برای آزادی فعالان سیاسی و پایان دادن به تخلفات علیه شهروندان بحرینی افزایش یافته است. آخرین تماسی که مقامات بحرین دریافت کردند از سوی سازمان عفو بینالملل بود که با زبانی کاملاً صریح به مقامات رژیم آلخلیه اعلام کرد خواستار پایان دادن به تخلفات در این کشور است.
عفو بینالملل در حساب رسمی توییتر خود نوشت: ۸ روز قبل از روز ملی بحرین، از پادشاه میخواهیم به مجازاتهای ظالمانه و ناعادلانه علیه زندانیان عقیدتی از جمله «عبدالهادی الخواجه» پایان دهد و دستور آزادی فوری و بدون قید و شرط آنها را صادر کند.
عبدالهادی الخواجه، مدافع حقوق بشر از ۹ آوریل ۲۰۱۱ بازداشت شده است. او از جمله رهبران و فعالان مخالف بود که در بهار ۲۰۱۱ در این کشور دستگیر شدند. همه مدافعان حقوق بشر صرفا به دلیل شرکت در تظاهرات مسالمت آمیز هدف قرار گرفته و زندانی شدند.
انقلاب مردم بحرین علیه حاکمیت این کشور از تاریخ ۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱، آغاز شده است با سرکوب شدید آل خلیفه و با استمداد از مأموران رژیم آلسعود مواجه شد.
پیش از این هم به دلیل شکنجه زندانیان در بحرین سازمان ملل بازرسان حقوق بشر خود را به این کشور اعزام خواهد کرد. سازمان ملل در واکنش به گزارشی مبنی بر شکنجه زندانیان در زندانهای بحرین و رفتارهای غیرانسانی نظامیان آلخلیفه با آنان، بازرسان خود را به بحرین اعزام میکند.
اقلیتهای دینی بحرین از جمله شیعیان این کشور به طور مداوم مورد آزار رژیم آلخلیفه قرار گرفته و رهبر آنان نیز پس یورش نظامیان آلخلیفه به منزلش و زخمی کردن آن سلب تابعیت و از بحرین اخراج شد.
نقض حقوق بشر در این کشور به قدری زیاد بوده است که صدای سناتورهای آمریکا را هم در آورده و چندی پیش برخی از سناتورهای دموکرات و جمهوریخواه آمریکا در نامهای به آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور از نگرانی خود درباره نقض حقوق بشر در بحرین خبر دادند.
تابستان سال جاری نیز پایگاه اینترنتی خبری العهد لبنان فاش کرد «حسن عبدالنبی منصور» که در زندان الحوض الجاف از قصور پزشکی رنج میبرد و مقامات زندان در ارائه دارو به منصور طفره میرفتند و او با تأخیر به مرکز درمانی زندان منتقل شده بود شهید شده است.
بنابر اعلام جمعیت الوفاق از آغاز انقلاب بحرین در فوریه سال ۲۰۱۱ تاکنون، زندانهای بحرین شاهد بیش از ۱۸۰۰۰ زندانی سیاسی بوده است و هم اکنون بیش از ۲۰۰۰ زندانی سیاسی در این زندانها به سر میبرند.
انتهای پیام/