به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حشمت رضایی سرپرست فرمانداری گیلانغرب گفت : ۲۰۵ واحد از مجموع این یک هزار واحد جزو طرح مسکن محرومان است که به هریک از این واحدها ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض اعطا شده است.
او با اشاره به آغاز نهضت ملی مسکن توسط دولت از ۲برابر شدن تسهیلات احداث مسکن خبر داد و گفت : سهم احداث مسکن شهری در گیلانغرب و سرمست طی مدت چهار سال تعداد یک هزار و ۹۷۶ واحد است.
سرپرست فرمانداری گیلانغرب افزود: باید زمین مورد نیاز احداث واحدهای طرح ملی مسکن در این شهرستان شناسایی و تامین شود.
رضایی ادامه داد: در بخش اقدام ملی در شهر گیلانغرب تاکنون احداث ۱۳۱ واحد مسکونی در سه فاز شروع شده که فاز نخست از ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و فاز دوم و سوم در مرحله واگذاری به پیمانکار است.
او ادامه داد: در طرح نهضت ملی مسکن تاکنون ۲ هزار و ۸۰۰ نفر ثبت نام شده اند و در بخش ودیعه مسکن هم یک هزار مورد در سامانه ثبت شده است.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب گفت: ۹۴.۵ درصد دانش آموزان سرپل ذهاب واکسن کرونا را دریافت کردند.
محسن مرادی افزود: شهرستان سرپل ذهاب با اعلام دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در وضعیت زرد کرونایی قرار داشته و انتظار میرود با رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط مردم به وضعیت آبی کرونایی تغییر رنگ پیدا کند.
او افزود: سویه جدید جهش یافته کرونا اومیکرون که به تازگی از سوی سازمان جهانی بهداشت مورد تأیید قرار گرفته میتواند زمینه ساز موج جدید کرونا در شهرستان سرپل ذهاب شود و رعایت دستورالعملهای بهداشتی باید توسط مردم تداوم پیدا کند.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب با اشاره به وضعیت تزریق واکسن کرونا دانش آموزان، ادامه داد: ۹۴.۵ درصد از دانش آموزان بالای ۱۲ سال واکسن کرونا را دریافت و بیش از ۶۰۰ نفر هنوز واکسن خود را دریافت نکردهاند که با توجه به وضعیت مدارس لازم است که تمام جمعیت دانش آموزی واکسینه شوند.
مرادی گفت: میزان واکسیناسیون کرونا طی نوبت نخست و دوم در سرپل ذهاب از وضعیت مطلوبی برخوردار بوده و تزریق دز سوم افراد بالای ۱۸ سال که چهار ماه از زمان تزریق نوبت دوم آنها گذشته در سرپل ذهاب آغاز شده است.
او افزود: افرادی که از تزریق واکسن کرونا خودداری کنند باید با هزینه شخصی هفتهای ۲ مرتبه تست پی. سی. آر انجام دهند تا اجازه حضور در مدارس و ادارات را داشته باشند.
امسال بیش از ۶۰۰ هکتار از اراضی قصرشیرین به کشت کلزا اختصاص پیدا کرده که این میزان سطح زیر کشت نسبت به پارسال ۵۰۰ هکتار افزایش داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی قصرشیرین گفت: پیش بینی میشود از این میزان سطح زیر کشت با میانگین ۲تن در هکتار بالغ برهزار و ۲۰۰ تن کلزا برداشت شود.
محمودیان فر افزود: با ارائه آموزشهای لازم به کشاورزان موفق به افزایش چشمگیر کشت کلزا در شهرستان قصرشیرین شدیم که این افزایش سطح زیر کشت در استان نسبت به سهمیه ابلاغی و میزان اراضی آبی بی سابقه است.
او نیاز آبی کم، ارزش اقتصادی بالا و قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم که باعث از بین رفتن علف هرز مزارع و افزایش عملکرد گندم میشود را از مزایای کشت کلزا اعلام کرد.
محمودیان گفت: پارسال با کشت کلزا در سطح ۱۲۳ هکتار از مزارع قصرشیرین ۱۷۴ تن محصول تولید شد.
او افزود: دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست و روغن کلزا به علت اینکه دارای اسیدهای چرب اشباع نشده و فاقد کلسترول است از کیفیت تغذیهای بالایی برخوردار است .
انتهای پیام/د