به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در بازدید مشترک با علی رسولیان مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی تربت حیدریه در جمع خبرنگاران گفت: طرح دیگر مجلس در خصوص رفع موانع تولید مربوط به الزام دولت به استقرار دیپلماسی اقتصادی و فعال کردن سفارتخانه هاست تا این مراکز بتوانند در خارج از کشور چهره اقتصادی پیدا کرده و خروجی مفیدی داشته باشند.
او گفت: همه واحدهای تولیدی باید فناورپایه و صادرات محور باشند، اما صادرات محور بودن واحدها موکول بر حمایت دولت از آنهاست، دولت باید تلاش کند با اتخاذ دیپلماسی اقتصادی بستر صادرات را فراهم کند و سهم صادرات ایران از جامعه بین المللی را بستاند.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: ایجاد مشوقهایی برای سرمایه گذاری بسته به ماهیت آن صنعت یا معدن در دستور کار مجلس قرار گرفته است و دولت نیز به انجام این مهم علاقه نشان داده است لذا تلاش میشود با کمک دولت و احصای مشوقهای متناسب با استانداردهای دنیا بتوان سطح آنها را ارتقا و گسترش داد.
اکبری گفت: به طور قطع توسعه واحدهای صنعتی از محل پرداخت مالیات و حقوق گمرکی که پرداخت میکنند برای دولت درآمد ایجاد میکند و امیدواریم با هماهنگیای که بین دولت انقلابی و مجلس انقلابی وجود دارد بتوان بستههای مشوق مناسبی برای بخشهای صنعت و معدن در کشور ایجاد کرد.
بازگشت به چرخه تولید ۹۵۰ واحد تعطیل
هادی رسولیان مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نیز در این بازدید گفت: سیاست دولت و تاکید رئیس جمهوری بر فعال سازی واحدهای راکد و افزایش ظرفیت تولید آنها متمرکز شده است و در همین راستا برنامه منسجمی برای شناسایی واحدهای تولیدی راکد و احیای آنها تدوین شده و در حال اجراست.
او گفت: در این راستا از ابتدای سال جاری تاکنون ۹۵۰ واحد تولیدی راکد در کشور عمدتا توسط بخش خصوصی و سرمایه گذاران جدید احیا شده است.
معاون وزیر صمت گفت: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با ایجاد کلینیکهای کسب و کار و به خدمت گرفتن ۹۰۰ مشاور، بررسی و پایش واحدهای صنعتی را انجام میدهد و از طریق این مشاورها برای حل مشکلات واحدهای تولیدی راهکارهای مناسب اتخاذ میکند.
رسولیان گفت: کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید استانی نیز متناسب با تصمیمات کلینیک کسب و کار، منابع مالی مورد نیاز واحدهای تولیدی را از طریق بانکها و مشکلات حقوقی شان را از طریق دادگستری پیگیری و مجوزهای لازم برای تامین ماشین آلات آنها را نیز صادر میکند تا واحدهای نیمه فعال و راکد توسط بخش خصوصی توانمند به چرخه تولید باز گردند.
اختصاص ۶۰ هکتار زمین برای توسعه شهرک صنعتی شماره دو تربتحیدریه
محسن زنگنه نماینده مردم تربت حیدریه زاوه و مه ولات گفت: در سفر وزیر وقت، شهرستانهای تربت حیدریه، زاوه و مه ولات بعنوان شهرهای بعنوان ناحیه صنایع کانی غیرفلزی انتخاب شدند و براساس توافق صورت گرفته ۶۰ هکتار زمین به وسعت شهرک صنعتی شماره دو تربت حیدریه برای اضافه شده است.
او گفت: طرح توسعه شهرک صنعتی شماره ۲ تربت حیدریه به استقرار واحدهای صنعتی حوزه کانیهای غیرفلزی به ویژه کاشی و سرامیک با توجه به مزیت معدنی این شهرستان در زمینه کائولن اختصاص مییابد.
انتهای پیام/ا. غ.