سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راهکار جهاد کشاورزی برای کاهش مصرف سموم شیمیایی چیست؟

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان یزد در مورد اثرات سموم کشاورزی بر سلامت محیط زیست و انسان توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، غلامرضا فتاحی مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان یزد گفت:  سازمان حفظ نباتات به عنوان متولی امر کنترل آفات برای ایجاد و حفظ امنیت غذایی، کاهش نگرانی‌های به حق دلسوزان و دوست داران طبیعت، کاهش اثرات مخرب زیست محیطی و مقاومت به آفت کش‌ها روش " مدیریت تلفیقی آفات " را به عنوان اصل مهم برای کاهش مصرف سموم شیمیایی و خسارت ناشی از آن‌ها مد نظر قرار داده است.

او با اشاره به صدمات جبران ناپذیر مصرف سموم در بخش کشاورزی افزود: برای کاهش خسارت آفات و در عین حال سالم بودن محصولات کشاورزی در سال‌های اخیر حذف آفت کش‌های شیمیایی پرخطر و جایگزینی با آفت کش‌های شیمیایی کم خطر، گسترش روش‌های غیرشیمیایی و  بیولوژیک کنترل آفات در اولویت برنامه‌های این سازمان قرار گرفته است.

فتاحی در این زمینه اظهار داشت: به منظور گرامیداشت ۱۲ آذر، روز جهانی بدون سم، همایشی برگزارشد دراین جلسه پس ازبحث وتبادل نظر پیرامون موضوع امنیت غذایی و حفظ سلامت مصرف کنندگان محصولات کشاورزی تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ شد:

۱-تهیه طرح نظارت بر امر تولید محصول گواهی شده از سوی معاونت غذاودارو وطرح موضوع در شورای سلامت استان

۲-اجرای طرح مدیریت کنترل تلفیقی عوامل خسارتزای محصولات گلخانه‌ای از سوی مدیریت حفظ نباتات در سطح وسیع باتصویب اعتبار مورد نیاز از سوی مراجع ذیصلاح

۳-انتخاب آزمایشگاه صاحب صلاحیت آزمایشگاه کنترل باقیمانده سموم و موادشیمیایی در محصولات کشاورزی بخش خصوصی از سوی معاونت غذا و دارو
 
۴-برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه تولید کنندگان محصولات کشاورزی درخصوص به کارگیری مدیریت کنترل تلفیقی عوامل خسارتزای محصولات واحد‌های تولیدی

۵-برگزاری جلسات منظم در خصوص عملیاتی نمودن سیاست‌ها و راهکار‌های تولید محصولات گواهی شده (سالم) با حضور ارگان‌های مربوطه.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.